En azından futbol oynamaya çalıştık. Abdülkerim'in kontralara karşı işe yaramaz olduğunu sonunda anlayan Montella top bizdeyken onu ileri çıkartıp İsmail'i emniyet olarak geride bırakmaya başladık ki gayet işe yaradı. Şanssız bir gol yedik.
Buradaki en büyük sıkıntı ise takımın bu hareketi en geç 2. maçta yapmasıydı, 4. maçta değil.
Montellanın acilen istifa edip yerine en iyi teknik direktörün gelmesi lazım. Fatih terim gibi bir teknik direktör gelirse en azından takım yola gelebilir belki. Montella ruhsuz insanın teki ilk maçtan beridir hep böyle. Planlarım var diyor daha ne planın olacak Allah aşkına takımın elden gidiyor haberin yok ancak villanda otur kahveni yudumla. Takımı iyi yönetemiyor.
Montellanın acilen istifa edip yerine en iyi teknik direktörün gelmesi lazım. Fatih terim gibi bir teknik direktör gelirse en azından takım yola gelebilir belki. Montella ruhsuz insanın teki ilk maçtan beridir hep böyle. Planlarım var diyor daha ne planın olacak Allah aşkına takımın elden gidiyor haberin yok ancak villanda otur kahveni yudumla. Takımı iyi yönetemiyor.
Fatih Terim ilk gittiği Yunan takımlarından, Arap takımlarından kovulmamalı becersin. Milli takımı hak eden tek teknik direktör Arda Turan gelecekse o gelsin. Yoksa yabancı devam.
Fatih Terim ilk gittiği Yunan takımlarından, Arap takımlarından kovulmamalı becersin. Milli takımı hak eden tek teknik direktör Arda Turan gelecekse o gelsin. Yoksa yabancı devam.
Yabancılardan en iyisini getirsinler en azından ama en iyisi olsun montella gibi ruhsuz olmasın. Yani hem takımı motive etmiyor hem maç başından beri kolları bağlamış öyle affedersin öküze bakar gibi bakıyor ya biraz takımı motive et birazcık tebessüm et takımını yönet. Sen istifa etmessen zaten TFF seni direkt kovar. Yani milli takımı hak eden teknik direktör bu olmaması lazımdı. Cidden adama nefret kusuyorum.
Spikerlere de aciyorum gol atiyorlar gol icin seviniyor gibi yapiyorlar falan. Gercekten gina geldi bunlarin amatorlugunden artik kendi ulkemizin macini heyecanla izleyemiyoruz.
Spikerlere de aciyorum gol atiyorlar gol icin seviniyor gibi yapiyorlar falan. Gercekten gina geldi bunlarin amatorlugunden artik kendi ulkemizin macini heyecanla izleyemiyoruz.