Merhaba arkadaşlar Steam'de 200 dolara oyun alınır mı? Böyle bir konu açmak istedim sizlerin en fazla kaç dolar verdiğinizi merakta ediyorum benim sepet bu şekilde sizce alınır mı?
Hocam oyunların optimizasyonu oynanmayacak kadar kötü değilse bizim tamamen keyfimize ve zevkimize göre seçilmeli bence. O yüzden siz 91 dolar verip bundan keyif alacaksanız güzel zaman geçirecekseniz hiç acımayın bile. Ben her sene FC oyunlarına (eski adıyla FIFA) 1700 TL falan bırakıyorum keyif aldığım için gözüm görmüyor.
Hocam oyunların optimizasyonu oynanmayacak kadar kötü değilse bizim tamamen keyfimize ve zevkimize göre seçilmeli bence. O yüzden siz 91 dolar verip bundan keyif alacaksanız güzel zaman geçirecekseniz hiç acımayın bile. Ben her sene FC oyunlarına (eski adıyla FIFA) 1700 TL falan bırakıyorum keyif aldığım için gözüm görmüyor.
Doğru hocam işte sadece tek seferde o kadar parayı oyuna harcamak bir tık düşündürdü vallahi God of War: Ragnarok gibi bir oyun olsa acımam tek seferde 200 dolar bile verirdim ama çoklu oyun aldığımdan düşündürüyor. Call of Duty hariç düşük bütçeli yapım olduklarından düşündürttü.