N norent Çalışkan Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 7 Ağustos 2025 #1 İtachi Uchiha dedi: Devre dışı kalır. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de IMEI kaydım bitti, IMEI 2'ye geçiş yapamıyorum. SIM kartını taktığımda olmuyor. Telefonum 16 Pro Max. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
İtachi Uchiha dedi: Devre dışı kalır. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de IMEI kaydım bitti, IMEI 2'ye geçiş yapamıyorum. SIM kartını taktığımda olmuyor. Telefonum 16 Pro Max.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 7 Ağustos 2025 #2 norent dedi: Hocam benim de IMEI kaydım bitti, IMEI 2'ye geçiş yapamıyorum. SIM kartını taktığımda olmuyor. Telefonum 16 Pro Max. Genişletmek için tıkla... IMEI değiştiremiyorsan e-SIM ile deneyebilirsin.
norent dedi: Hocam benim de IMEI kaydım bitti, IMEI 2'ye geçiş yapamıyorum. SIM kartını taktığımda olmuyor. Telefonum 16 Pro Max. Genişletmek için tıkla... IMEI değiştiremiyorsan e-SIM ile deneyebilirsin.
KS KS N norent Çalışkan Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 7 Ağustos 2025 #3 Kriyus dedi: IMEI değiştiremiyorsan. E SIM ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam SIM'i taktığımda hiçbir şey çıkmıyor demiyor ama tam tersi bitmiş olan yere taktığımda hat gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
Kriyus dedi: IMEI değiştiremiyorsan. E SIM ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam SIM'i taktığımda hiçbir şey çıkmıyor demiyor ama tam tersi bitmiş olan yere taktığımda hat gözüküyor.
KS KS N norent Çalışkan Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 7 Ağustos 2025 #4 İtachi Uchiha dedi: Benim iPhone X'te çalışmıyor. Turkcell ve TT ile denemedim ikisinde de çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI 2'ye takınca çalışmıyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
İtachi Uchiha dedi: Benim iPhone X'te çalışmıyor. Turkcell ve TT ile denemedim ikisinde de çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI 2'ye takınca çalışmıyor ne yapmam lazım?
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 7 Ağustos 2025 #5 norent dedi: Hocam IMEI 2'ye takınca çalışmıyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten 8 ay geçmedi mi? İkisi de kapanmış olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
norent dedi: Hocam IMEI 2'ye takınca çalışmıyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten 8 ay geçmedi mi? İkisi de kapanmış olmalı.
KS KS N norent Çalışkan Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 7 Ağustos 2025 #6 Kriyus dedi: Zaten 8 ay geçmedi mi? İkisi de kapanmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ilk 4 ay bugün bitti. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
Kriyus dedi: Zaten 8 ay geçmedi mi? İkisi de kapanmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ilk 4 ay bugün bitti.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 8 Ağustos 2025 #7 norent dedi: Yok hocam ilk 4 ay bugün bitti. Genişletmek için tıkla... İki hat takmayı denediniz mi?
KS KS N norent Çalışkan Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 8 Ağustos 2025 #8 Kriyus dedi: İki hat takmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam yine aynı şekilde IMEI 1 gözüküyor ama IMEI 2 gözükmüyor. IMEI 2 olan yere başka numara olan SIM taksam ne olur?
Kriyus dedi: İki hat takmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam yine aynı şekilde IMEI 1 gözüküyor ama IMEI 2 gözükmüyor. IMEI 2 olan yere başka numara olan SIM taksam ne olur?
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 8 Ağustos 2025 #9 norent dedi: IMEI 2 olan yere başka numara olan SIM taksam ne olur? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin. Bir de *#06# tuşlamasını yapınca 2 IMEI gözüküyor mu?
norent dedi: IMEI 2 olan yere başka numara olan SIM taksam ne olur? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin. Bir de *#06# tuşlamasını yapınca 2 IMEI gözüküyor mu?
KS KS N norent Çalışkan Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 8 Ağustos 2025 #10 Kriyus dedi: Deneyebilirsin. Bir de *#06# tuşlamasını yapınca 2 IMEI gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor hocam yaptığımda.
Kriyus dedi: Deneyebilirsin. Bir de *#06# tuşlamasını yapınca 2 IMEI gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor hocam yaptığımda.