Bu haber benim çok hoşuma gitti, 2 SIM ile kullanınca 360 gün yapıyor ve 120 gün dolunca e-Devlet'ten 30 gün süre talep edebiliyorsunuz. Sistem böyle çalışıyor, sizce nasıl olmuş?
1.000 dolarlık telefondan fiyatı kadar ÖTV ve vergi alıyorlar
Başka yerde uygulanmayıpta başımıza bela ettikleri şeyi bulanmaz nimetmiş gibi müjdeliyorlar, şaka gibi.
Bu haberden sonra 2. el yurt dışı telefonların fiyatı artacaktır Çünkü IMEI kayıt ücretinin artışından ötürü yurt dışı cihazların fiyatı giderek dibe çekiliyordu.
Yurt dışı iPhone kullanıcıları için güzel bir haber bence. Daha uygulamaya geçti mi bilmiyorum fakat en geç yılbaşında başlar diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu haber benim çok hoşuma gitti, 2 SIM ile kullanınca 360 gün yapıyor ve 120 gün dolunca e-Devlet'ten 30 gün süre talep edebiliyorsunuz. Sistem böyle çalışıyor, sizce nasıl olmuş?
Para kazanıyorum, vergisini ödüyorum ve bir telefon almak istiyorum. Yurt dışından alıyorum. Sonra bana kaçakçı muamelesi yapıp kayıt ücreti ödetiyorsunuz. Yetmezmiş gibi kayıtsız kullanımı180 güne kadar çıkardık diye çığırtkanlık yapıyorsunuz. Bunun gibi çağ dışı uygulamalara karnım tok. Tüketene afiyet olsun.
Resmen insanla dalga geçiyorlar ama halk fark edemiyor. Etse ne olacak vize alamıyor