anonekonomist
Çalışkan
Selam. Evdeki kendi sunucumda Immich kurmaya çalışıyorum. Daha önce kullanıyordum ancak sistemde bazı değişiklikler yapmam gerekti. Kısaca durumu anlatayım.
Sistemimde toplam 4 disk bulunuyor:
Immich’e yüklediğim fotoğrafların harici HDD üzerinde tutulmasını istiyorum. Ayrıca bu harici HDD içindeki mevcut arşivin de Immich tarafından indekslenmesini istiyorum.
Harici SSD’yi yalnızca veritabanı ve fotoğrafların küçük boyutlu önizlemeleri için kullanmak istiyorum.
Dahili HDD’nin ise işlenmiş videoları tutmasını planlıyorum.
Sistemim Intel NUC, yani x86 tabanlı bir sistem; Raspberry Pi değil. Defalarca denememe rağmen bu yapılandırmayı bir türlü doğru şekilde kuramadım. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Sistemimde toplam 4 disk bulunuyor:
- 500 GB M.2 disk (Ubuntu Server kurulu)
- 1 adet dahili HDD
- 110 GB harici SSD
- 1 TB harici HDD (arşiv için)
Immich’e yüklediğim fotoğrafların harici HDD üzerinde tutulmasını istiyorum. Ayrıca bu harici HDD içindeki mevcut arşivin de Immich tarafından indekslenmesini istiyorum.
Harici SSD’yi yalnızca veritabanı ve fotoğrafların küçük boyutlu önizlemeleri için kullanmak istiyorum.
Dahili HDD’nin ise işlenmiş videoları tutmasını planlıyorum.
Sistemim Intel NUC, yani x86 tabanlı bir sistem; Raspberry Pi değil. Defalarca denememe rağmen bu yapılandırmayı bir türlü doğru şekilde kuramadım. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?