Immortals of Aveum Direktörü Satışların İyileştiğini Söyledi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 253
Makaleler
5

Immortals of Aveum, 2023 yılında oyun dünyasına hakim olan AAA yapımlar tarafından ezilen oyunlardan biriydi. Yeni bir stüdyodan çıkan ve yeni bir IP olan oyun; Diablo IV, Baldur’s Gate 3, Starfield, Armored Core 6 gibi devlerin arasına sıkıştığı için çıkışında pek başarılı olamadı. Bu durum, Ascendant Studios’un Immortals of Aveum’un piyasaya sürülmesinden sadece birkaç hafta…

Devamını Oku: Immortals of Aveum Direktörü Satışların İyileştiğini Söyledi
Kaynak: Techolay

Arkasinda EA'in oldugu ve yeni nesil konsollarda bile 720p cozunurlukte FSR 2 kullanarak 4K goruntu elde etmeye calisan amator kisilerin oldugu bir studyo bence hic zirlamasin.

Arkasinda EA'in oldugu ve yeni nesil konsollarda bile 720p cozunurlukte FSR 2 kullanarak 4K goruntu elde etmeye calisan amator kisilerin oldugu bir studyo bence hiç zirlamasin.

Şöyle optimizasyon yapmayıp suçu insanlarda bulanlara tilt oluyorum. Fark ettiysen yapmayıp dedim kötü demedim. Çünkü ortada bir optimizasyon yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…