İnce Hesap, RX 5500 XT'nin garanti kapsamında bakımı için ek ücret alır mı?

Alessandro Del Piero

Başarılı
Elimde Axle RX 5500 XT modeli mevcut. 1 yıl olmadı fakat ısınıyor bunu bu modelin rezilliğine bırakıyorum. Ben bakımını yapmaya çalıştım fakat vida hiçbir türlü çıkmadı bunu destek servisi fark edecektir. Vidayı asla zorlamadım asla bastırmadım bildiğin yerinde duruyor ve ekran kartında herhangi bir etiket yok garantisi için. Ek ücret alırlar mı? Alırlarsa ortalama kaç para alırlar? Ben bu vidayı çıkartamıyorum asla zorlamak da istemiyorum.

Bakim derken toz temizlemek falansa hiçbir sorun olmaz , vidayı çıkarmadınız garanti dışı kalmaz ek ücret istemezler.

Vidanın üstünde garanti bandı var mı? Her alınan sıfır kartta var diye biliyorum alırken yoksa bir gariplik olabilir.

Axle bilinen bir marka değil ve RX 5500 XT dediğimiz kartın üretimi ve satışları bildiğim kadarıylada ya durdu ya da bitme noktasına geldi. Bu kartı sıfır olarak aldığınızdan emin misiniz ben hiç sanmıyorum, ayrıca vidaya baskı uyguladıysanız bunu muhakkak anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…