İnce telli ve seyrek saçlar için şampuan önerisi

gurkank

Uzman
Selam. Saçlarım seyrek bir yapıda ama uzun. Alın tarafından köşelerden bir açılma mevcut. İnce telli bir yapıda yani kafama yapışıyor bazen. Hacimli gözükmesini istiyorum ve daha dolgun durmasını istiyorum şampuan öneriniz var mı? Clear Man kahve çekirdeği özlü olan şampuanı kullanıyorum şu an.

Clear Man vb. işi tamamen ticarete dökmüş markaları kullanmayı derhal bırakmalısınız. Saça hiçbir faydası olmadığı gibi saymakla bitmeyecek zararları var. Hele sizin gibi ince telli, zayıf saça sahip bireyler kesinlikle kaçınmalı. Saç bir erkeğin en önemsemesi gereken hususlardan biri bence, bu anlamda paraya kıymanızı öneririm. Öneri olarak ise birincil önceliğiniz saça hacim kazandırmak ise Kerastase - Volumifique markasını önerebilirim. Ancak unutmayın ki uzun minvalde genetik yatkınlığınız da var ise dökülme kaçınılmaz, bunu da şimdiden düşünerek ona göre ürünler kullanıp, ileriye dönük saçlarınıza yatırım yapın.

Baba tarafım amcalarım dedem falan seyrek saçlı ve nispeten kel / az saçlı insanlar. Birinci önceliğim hacim değil ikisi de birinci önceliğim. Saçlarım güçlensin ve kalınlaşsın istiyorum. Dökülme de çok yok şu an ama dönem dönem dökülmelerim artıyor.

Ekstra olarak evde bioblas ince telli saçlar için olan modeli var. Onu da kullanıyorum ara ara.

Ayni durumdayiz. Bugun sacimi uce vurdum ve cok dokuldugunu fark ettim. Ee yas 28 artik ama onlem amacli deneme olarak Vichy ve Minoxidil bakimi yapacagim.

Ayni durumdayiz. Bugun sacimi uce vurdum ve cok dokuldugunu fark ettim. Ee yas 28 artik ama onlem amacli deneme olarak Vichy ve Minoxidil bakimi yapacagim.
İlaç kullanmamı gerektirecek bir durum yok şu anlık benim. Yaş 24 oldu benim de. Saçımı 3 e de vurmam açıkçası pek yakışmıyor ve sevmiyorum. Vichy şampuana başlamayı düşünüyorum şu anki ilk adım olarak.

Yapay zeka bu şampuanı önerdi: Vichy Dercos Energy+

Yapay zeka bu şampuanı önerdi: Vichy Dercos Energy+
Instagram'da birisi onermis yas itibariyla sac incelmesi sebebiyle sorun varsa:
1. Vichy Dercos Collagen 17 Filler Onarıcı Jel Şampuan Öncesi Bakım 150 ml Kokusuz Etkili
2. Vichy Collagen 17 Filler Şampuan
3. Vichy Dercos Collagen 17 Filler 200 ml Onarıcı Saç Bakım Kremi Hassas Saçlar İçin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…