incehesap.com kargo iade işlemi yapmıyor

Yer
Cintra
Kartın iade süresi dolmamasına ve Amazon'dan iade seçeneğine tıklamama rağmen, bana 'ince hesap servis kayıtları' kelimeleri geçen bir site attılar. Bunun dışında, verdikleri seri numarası dahi çalışmıyor olacak ki, sitede kartın durumunu göremiyorum. Bir de kargo irsaliye numarası ve gerçek seri numarasına nasıl bakabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap'a telefon et sor, nasıl göndereyim bunu servise de.

Hocam servise gönderdim bakıyorlar ancak iade olacak mı anlamadım. Olmazsa arada Amazon olduğu için mutluyum . Almadıklarında direk yardımcı oluyor Jeff Bezos abim sağolsun. Kelini opim abiğ!

Konu dışı: Bu işi bilse bilse Recep abi bilir bence. @Recep Baltaş Abi yardım lazım acil.

Yeni bir şey öğrendim şu anda (göresele bak) 2. maddesinde geçene göre iade edemiyorum ancak şöyle bir durum var. İade işlemi için götürdüğüm Yurtiçi Kargo çalışanı ekran kartının paketini yırttı ve üstüne bant yapıştırdı. İade işlemim olmaz mı? Eğer olmazsa dava açabilir miyim?

Hocam servise neden göndereyim? İadeye gönderdim zaten ancak servis diye bir site vermişler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (41)_LI.webp
    29 KB · Görüntüleme: 101
  • Ekran Görüntüsü (44)_LI.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 100
  • Ekran Görüntüsü (46).webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…