İncehesap gaming gecesi indirimleri

ardarda13

Uzman
Merhaba. Bildiğiniz gibi İncehesap yarın 22.00'da gaming gecesi indirimleri yapacak ben de şöyle bir sistem topladım. Tebilon ve Sinerji sitelerinden:

Kasa

Sizce bu ürünlere bir indirim gelebilir mi düşünceleriniz nelerdir? Ona göre yarını bekleyip alacağım ya da şimdi siparişi vereceğim.

Tabii ki hayır. İlla oradan alacaksan alternatif ürünlerde indirim olacaktır. Bekle bir gün daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki hayır. İlla oradan alacaksan alternatif ürünlerde indirim olacaktır. Bekle bir gün daha.
Araya haftasonu giriyor ya o yüzden biraz acele etmeye çalışıyorum. PC'yi birlikte kuracağım arkadaş haftaya müsait değil çok fazla ve yarın sipariş verirsem tahminimce salı günü gelecek.

5070'e o para verilmez. 9070XT'den daha güçsüz bir kart. Bunu tavsiye ederim İtopya üzerinden.
Eki Görüntüle 151369
Sisteme alternatif atayım ben de o hâlde:

PSU ve kasayı atmayı unutmuşum

Galiba benim sistem pahalı oldu biraz.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...g-a-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965173812.html şeklinde güncelleyelim.

5070'e o para verilmez. 9070XT'den daha güçsüz bir kart. Bunu tavsiye ederim İtopya üzerinden.
Eki Görüntüle 151369
PSU, kasa ve SSD'den dolayı fiyat farkı oluyor benim sistemle. O markanın PSU'suna güvenilir mi? SSD markasını da bilmiyorum güven vermiyor önerdiğiniz sistem.

Attığınız kasa 420mm sıvı soğutucuyla uyumlu değil ki.

360mm olanı atmışım sanıyorum, H9 Flow+ Enermax 1350W PSU ile değişin o şekilde alın soğutucuyu o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…