İncehesap Gaming Gecesi'nden Notorious Ryzen 7 7800X3D RTX 5070 sistem alınır mı?

Fleifnir 1

Üyecik
Güzel bir indirime girerse sizce alınır mı? Alınırsa neleri özelleştirip alayım, falso parçalar hangileri? Soğutucu kısmında NZXT 240 modelini seçmeyi düşünüyorum. Kasada kararsızım. SSD'de Lexar NQ790 1TB 7000/6000MB düşündüm. Bu haliyle 80 i geçmezse alınır mı

Son düzenleme:
Olur niye olmasın. Başarılı bir ürün.

Bir de RAM'leri Patriot yapsak CL30 olan eğer iyi bir indirime girerse kasayı Lian Li yapıp RAM'i Patriot yapıp arkadaşıma alacağız senin seçtigin sıvı soğutucu bir tık fazla degil mi ya NZXT 240 Kraken yeterli gelmez mi oraya.

Patriotları görmedim ben, Patriot daha iyi olur. Sıvı soğutma fazla gelsin, hazır indirime girecek ürün, milimi milimine değerlendirsin. Bütçe olsa iki tane Patriot ile daha iyi olur ama imkanlar belli.

Patriotları görmedim ben, Patriot daha iyi olur. Sıvı soğutma fazla gelsin, hazır indirime girecek ürün, mili milimine değerlendirsin. Bütçe olsa iki tane Patriot ile daha iyi olur ama imkanlar belli.

Bizim de maxs bütçe 85k RAM'i Patriot yapıp kasayı Lian Li yapıp almak istiyoruz bizde sence mantıklı mı?

Bizim de maxs bütçe 85k RAM'i Patriot yapıp kasayı Lian Li yapıp almak istiyoruz bizde sence mantıklı mı?

ASUS B850M-K ve Gigabyte B850M-Force ile Lian Li kasa mantıklı, yalnız kasanın ölçüsüne dikkat edin, mATX anaakrt dışında desteği yoksa, ilerleyen dönemde üst seviye ATX X870 anakart alınacağı zaman, kasanında değişmesi gerekebilir, Patriot RAM'ler zaten SK Hynix çipli performansı güzel, o iki anakart ta 1DPC model, 4 slotlu anakartlara göre daha stabil BIOS ve daha performanslılar. Ekran kartı Gainward'ya da PNY olabilir. ASUS Dual şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…