İncehesap Gaming Gecesi'nden Notorious Ryzen 7 7800X3D RTX 5070 sistem alınır mı?

Maalesef ama özelleştirmelerde sadece Dual var.

Bir de kafamı karıştıran 5070 Dual ısınır mı diye endişeliyim.

Bir de kafamı karıştıran 5070 Dual ısınır mı diye endişeliyim.

Isınıyor ama sorun çıkartmıyor, yükte hepsi ısınır. O kadar da kötü bir kart değil. Çift fanlı giriş seviyesi falan diyorlar ama, gideri var. Goodram de kurtarıyor sorun yok. Patriot RAM'ler özelleştirmeye girmemiş, tek tek özelleştirmeden Goodram'i iptal edip, Patriot'u ayrıyeten sipariş verebilirsin.

Arkadaşın attığı sistemi özelleştirip almak için dedim ben onda Patriot olarak özelleştirme yapabiliyorsun.

Arkadaşın attığı sistemi özelleştirip almak için dedim ben onda Patriot olarak özelleştirme yapabiliyorsun.

https://www.incehesap.com/spectrum-...77686,2507289,3404320,3207204,3202489,3202594 şu özelleştirmelere ne diyorsun hocam sadece 5070 Windforce var.

Son düzenleme:
İfadeler: X99
Windforce'ye extra bakım yapmak lazım, ilk çıkanlarda termal akıntı vardı, son serilerde yok diyorlar ama, kesin olarak araştırmadım. Riske değmez.

Nasıl bir kombo yapmalıyım peki 5070 Dual olan sistemi mi alayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…