İncehesap'ta indirimli ürünü 2 adetten fazla alınca eski fiyatına dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eshler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
  • Etiketler Etiketler
    hesap

Eshler

Başarılı
İyi sosyaller. Geçtiğimiz İncehesap gaming gecesi indirimlerinden Lian Li marka fanları gözüme kestirdim. İndirimsiz fiyatı 1.300 lira olan fanlar indirim ile 800 liraya düşünce hiç düşünmeden almak istedim. 7 tane almam gerektiği için hepsini sepete koymak istedim fakat bir tuhaflık vardı. Üründen 2 adetten fazla koyduğum an fiyatı eski fiyatına dönüyordu. Önce anlayamadım neden böyle olduğunu bakıyorum hesaplama yapıyorum tuhaf şekilde fiyatı çok yüksek çıkıyor. 7 fan almak istediğim zaman da indirimsiz fiyatından daha yüksek bir fiyatlandırmaya şahit oldum. 4 ayrı hesaptan fan siparişi vermek zorunda kaldım. 4 hesaba da kimlik numaram olacak şekilde açık adresimi girerek siparişlerimi gerçekleştirdim. Hepsi de elime ulaştı. Madem elime ulaşıyorlar neden 2 adetten fazlası sorun oluşturuyor? İndirim bölümünde şu kadar adet ile sınırlıdır diye uyarı da yazmamışlar. Tuhaf bir alışveriş olduğu için paylaşmak istedim.

Gaming gecesinin en aşağısında her kullanıcı her üründen maksimum 1 adet alabilir diye uyarı bulunmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…