YouTube İnceleme videosu için yapılması ve alınması gerekenler nelerdir?

20015

Gelişen
YouTube'da inceleme videosu çekmek için iPhone 14 Plus yeterli mi?
Sorum aslında oldukça net. Amatör bir YouTube kanalım var ve genel olarak teknoloji ile yeni teknoloji haberleri hakkında içerik üretiyorum. Küçük bir Techolay gibi ama daha kısa videolar çekiyorum.
Şimdi ise yeni bir klavye aldım ve bunun bir inceleme videosunu çekmek istiyorum.
Elimde profesyonel bir kamera veya ona yakın bir cihaz yok, ancak iPhone 14 Plus var. Bu telefon, video çekimi için yeterli olur mu?
Ayrıca, üstten görünümlü bir video çekmek istiyorum. Bunun için bir tripod veya benzeri bir ekipman almak istiyorum. Önerdiğiniz bir model var mı?
Bunun yanında elimde Fifine Ampligame A6V mikrofon bulunuyor. Bu mikrofonu telefonuma bağlayabilir miyim? Telefon mikrofonuna kıyasla çok daha profesyonel bir ses kalitesi sunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 14 Plus fazlasıyla yeterli. Tripod olarak Manfrotto iyidir. Kısalarda da Ulanzi.

Fifine Ampligame A6V bağlayabilir misin bilmiyorum ama harici ses kaydı alıp videoyla daha sonra senkronize ederek birleştirebilirsin.
Harici bir ses kaydı almak daha mantıklı gibi görünüyor, haklısınız Recep Bey. Tavsiyeniz için teşekkür ederim bu arada.

Detay çekimleri için güzel bir aydınlatma, tripod ve iyi optimize edilmiş bir iPhone bence de yeterli olacaktır. Bunun yanında Shorts ve Reels için sessiz kutu açılımları da harika olur. Başarılar dilerim.

Detay çekimleri için güzel bir aydınlatma, tripod ve iyi optimize edilmiş bir iPhone bence de yeterli olacaktır. Bunun yanında Shorts ve Reels için sessiz kutu açılımları da harika olur. Başarılar dilerim.
Teşekkürlerrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…