shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.227 Çözümler 3 Beğeniler 1.386 3 Mayıs 2026 #11 RapidLemming955 dedi: Bende düz SS Prime var. Şu an memnunum diyebilirim. Yakında değiştireceğim ama yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ben ele oturuşunu çok seviyorum güzel bir mouse ancak geri kaldı artık.
RapidLemming955 dedi: Bende düz SS Prime var. Şu an memnunum diyebilirim. Yakında değiştireceğim ama yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ben ele oturuşunu çok seviyorum güzel bir mouse ancak geri kaldı artık.
cesmaraç Gelişen Katılım 29 Nisan 2026 Mesajlar 41 Beğeniler 10 3 Mayıs 2026 #12 michaelscofield dedi: Herkese selam, Hem Techolay SEO'su adına hem de bilgilendirme amaçlı böyle bir seri yapmayı düşünüyorum. Konular rehber niteliğinde olacak. Böyle bir seriye başlamayı düşünüyorum. Kullandığınız ya da incelememi istediğiniz mouseları bu konunun altına yazabilirsiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Razer Basilisk V3 HyperSpeed
michaelscofield dedi: Herkese selam, Hem Techolay SEO'su adına hem de bilgilendirme amaçlı böyle bir seri yapmayı düşünüyorum. Konular rehber niteliğinde olacak. Böyle bir seriye başlamayı düşünüyorum. Kullandığınız ya da incelememi istediğiniz mouseları bu konunun altına yazabilirsiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Razer Basilisk V3 HyperSpeed
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.439 Çözümler 2 Beğeniler 2.679 3 Mayıs 2026 #13 shiedae3 dedi: Ben ele oturuşunu çok seviyorum güzel bir mouse ancak geri kaldı artık. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle. Elime tam oturuyor. Yüksek ihtimal Y9 Ultimate alacağım yakında.
shiedae3 dedi: Ben ele oturuşunu çok seviyorum güzel bir mouse ancak geri kaldı artık. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle. Elime tam oturuyor. Yüksek ihtimal Y9 Ultimate alacağım yakında.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.227 Çözümler 3 Beğeniler 1.386 3 Mayıs 2026 #14 @RapidLemming955, alınca konu açın hocam bende değerlendireyim yine rahat gelirse size bana da gelir yüksek ihtimalle.
@RapidLemming955, alınca konu açın hocam bende değerlendireyim yine rahat gelirse size bana da gelir yüksek ihtimalle.
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.439 Çözümler 2 Beğeniler 2.679 3 Mayıs 2026 #15 shiedae3 dedi: @RapidLemming955, alınca konu açın hocam bende değerlendireyim yine rahat gelirse size bana da gelir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Daha var almama ama alınca açarım. Muhtemelen yaza doğru alırım.
shiedae3 dedi: @RapidLemming955, alınca konu açın hocam bende değerlendireyim yine rahat gelirse size bana da gelir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Daha var almama ama alınca açarım. Muhtemelen yaza doğru alırım.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.227 Çözümler 3 Beğeniler 1.386 3 Mayıs 2026 #16 RapidLemming955 dedi: Daha var almama ama alınca açarım. Muhtemelen yaza doğru alırım. Genişletmek için tıkla... Ben de yazın alacağım problem yok hocam.
RapidLemming955 dedi: Daha var almama ama alınca açarım. Muhtemelen yaza doğru alırım. Genişletmek için tıkla... Ben de yazın alacağım problem yok hocam.
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.914 Çözümler 34 Beğeniler 2.416 Yer Ankara 3 Mayıs 2026 #17 Ekosistemi bozmayayım, yine Logitech alayım diyenler için; diğer farelerden daha çok aratılan o soru. Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 incelenebilir.
Ekosistemi bozmayayım, yine Logitech alayım diyenler için; diğer farelerden daha çok aratılan o soru. Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 incelenebilir.
nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 547 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 405 3 Mayıs 2026 #18 michaelscofield dedi: Herkese selam, Hem Techolay SEO'su adına hem de bilgilendirme amaçlı böyle bir seri yapmayı düşünüyorum. Konular rehber niteliğinde olacak. Böyle bir seriye başlamayı düşünüyorum. Kullandığınız ya da incelememi istediğiniz mouseları bu konunun altına yazabilirsiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Glorious serisi.
michaelscofield dedi: Herkese selam, Hem Techolay SEO'su adına hem de bilgilendirme amaçlı böyle bir seri yapmayı düşünüyorum. Konular rehber niteliğinde olacak. Böyle bir seriye başlamayı düşünüyorum. Kullandığınız ya da incelememi istediğiniz mouseları bu konunun altına yazabilirsiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Glorious serisi.
B BlackShadow Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 340 Çözümler 1 Beğeniler 218 3 Mayıs 2026 #19 Steelseries Prime Mini Wireless 2 senedir kullanıyorum maşallahı var taş gibi. Tek sıkıntı artık satışta olmaması, olan siteler de fahiş fiyata satıyorlar.
Steelseries Prime Mini Wireless 2 senedir kullanıyorum maşallahı var taş gibi. Tek sıkıntı artık satışta olmaması, olan siteler de fahiş fiyata satıyorlar.
Telefonunu Çıkra Başarılı Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.619 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.088 3 Mayıs 2026 #20 Topluca Razer'lara girmek iyi olabilir. Basilisk, viper, death adder falan bazen kafa bulandırıyor. Bunların birde X'li miksli versiyonları var.
Topluca Razer'lara girmek iyi olabilir. Basilisk, viper, death adder falan bazen kafa bulandırıyor. Bunların birde X'li miksli versiyonları var.