İncel'ler ve 901 Çetesi: Tehdit ve taciz ağları büyüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tear
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 511
  • Etiketler Etiketler
    discord grup

tear

Üstün
Makaleler
34
Son dönemde gündeme oturan İkbal ve Ayşenur'un trajik ölümleri, gözleri çevrimiçi platformlardaki tehlikeli gruplara çevirdi. Discord ve Telegram gibi platformlarda toplanan ve kendilerine "sanal mafya" diyen bu gruplar, genç kızların fotoğraflarına ulaşarak şantaj yapmaya ve cinsel tacize zorlamaya başladılar. Bu çeteler sadece tehdit ve tacizle yetinmiyor, mağdurlarını para göndermeye, çalıntı kredi kartları ile alışveriş yapmaya, panel ile insanları ifşalamaya, sahte ihbar göndermeye ve kamera önünde istenmeyen eylemler yapmaya zorluyor.

Şahıslar ifşalanmaya ve şikayet edilmeye devam ediliyor, ayrıca şahıslardan bazılarının yurt dışında yaşadığı tespit edildi.

Ayrıca bu gruplara Deha Tuzcu ve Ecrin Su Çoban gibi ünlü isimlerin dahil olduğu iddia edilmekte:

Bu ağ paylaştığımdan çok büyük fakat kısa kesmek için bu kadarını ekledim, gündemler sallanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tehdit büyümüyor, bitiyor. Twitter'da bütün taraftar grupları her gün toplantı yapıyor, devletin yapamadığı bilgileri ele geçirip yetkililer ile paylaşıyor. Eğer molarımızdan birisi "kaynak olmadığı için" paylaştığım haberi komple silmeseydi 3000'den fazla karakterlik bir yazı yazmıştım. İlk günden beri adamları takip ediyorum. Bahsettiğin Deha Tuzcu ve Ecrin ile alakalı da şunları söyleyebilirim. Ecrin ile Mavi ve Netd müzik kendisiyle ilgili sponsorluk anlaşmasına son vermiş bulunuyor. Bu olayla ilgilenen bütün insanlar da Deha için tutuklama kararı çıkmasını istiyor, en basiti paylaştığı şarkılar yüzünden. Yarın akşam 21.00'de yine taraftar grupları Twitter'da toplanacak, beklerim...

Ay pardon kaynak eklemeyi unuttum.

Tehdit büyümüyor, bitiyor.
901mozart isimli ele basi ve diger sahislar ifade verip cikmis nereye bitiyor? ben de en basindan beri takip ediyorum bu olaylar yeni degil 5 senesi var yeni yeni gundem oluyor sadece, iki uc ifade alip salacaklar bilmiyor muyuz sanki? Ama bazi arkadaşlar bu sahislara kendi elleriyle ceza verirse bilemem.

İfade alınıp bırakıldığına dair bir kaynak var mı? Varsa paylaşır mısın? Ayrıca bu olaylar 20 senelik olaylar, ben ortaokuldayken başladı.

İfade alınıp bırakıldığına dair bir kaynak var mı? Varsa paylaşır mısın? Ayrıca bu olaylar 20 senelik olaylar, ben ortaokuldayken başladı.
901mozart Discord hesabinda aktif su an nasıl 20 senelik olaylar bu onu da anlamadim Discord ve Telegram gibi uygulamalarda kurulan bu orgutler zaten 5 senelik atatv44'ten turedi o kadar eski degiller.

901mozart Discord hesabinda aktif su an nasıl 20 senelik olaylar bu onu da anlamadim Discord ve Telegram gibi uygulamalarda kurulan bu orgutler zaten 5 senelik atatv44'ten turedi o kadar eski degiller.

Bu tarz olaylar eski olaylar. Eskiden Ogrish vardı, DeepWeb vardı. DeepWeb hala var fakat eskisi gibi kullanılmıyor. Ogrish ise tam bir bataklıktı. Pain Olympics vardı, eyvah eyvah.

Onun aktif olması salındığı anlamına gelmez hocam. Ayrıca göz altına alınsa büyük ihtimalle bilgisayarını da inceleme için alırlar, almışlardır. Ya başka bilgisayardan onun adına biri giriş yapmıştır "bakın ben buradayım" gibi. Ya da başka bir şey vardır.

Yine bir etkileşim olur, yine gözaltına alırlar. Ülkemiz maalesef Twitter'da ki gündeme göre işliyor.

Son düzenleme:
Gerçekten çok üzücü bir durum, en kısa sürede çökertilmeleri dileğiyle.

Gerçekten çok üzücü bir durum, en kısa sürede çökertilmeleri dileğiyle.

Yavaş yavaş oluyor kardeşim. X'i takip et, hashtaglere bak, canlı yayın odalarına katıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…