Flash disk ile yaşadığım sorun için yerli ve yabancı forumlarda bir sürü konu gezmeme rağmen çözüm bulamamıştım. Bağlantıdaki konuda önerilen USB Repair işe yaradı. Bence bu tarz yazılımlar, spesifik bir kategori(sorun giderme olabilir) daha oluşturulup oraya eklenmeliler.
USB Repair is an easy-to-use application that attempts to fix USB device errors or if a USB drive fails to install. It is also a likely solution to several other Device Manager error codes. These error codes include Code 19, Code 31, Code 32, Code 37, Code 39, and Code 41. When experiencing USB...
Normalde bu konuyu açmazdım. Ama daha önceden eski laptopuma Ubuntu yüklemeye çalışırken de usb bellek hata vermişti. Ama ana bilgisayarım usb belleği görüyordu. Bu sefer Linux Mint yüklemek için Rufus ile USB yazdırdım. Bir tane uyarı veriyordu, önerdiği şekilde yaptım. Neyse yüklerken disk alanını falan sildim. Ama hata vermeye başladı. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Bu sefer de boot kısmında Linux Mint bazı hatalar veriyordu. Yani ilerlemiyordu. Neyse çıkardım usb belleği ana bilgisayara taktım görmedi. Disk temizleme vb. bir sürü yöntem denedim. Hatalı şekilde gözüküyordu, ama...