İndirenlere program koyma şartlarının değiştirilmesi

SSD kullanıyorum

Deneyimli
Makaleler
3
Yer
Türkiye
20 çözüm şartı kaldırılmalı. 500 mesajı olan zaten kendini doğrulamış olur. Hem çözümle program eklemek çok alakasız. Belki program ekleyerek foruma yararlı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bunu kendin için soruyorsan yazdığın paragrafa üç tane nokta attım cümleleri ayırmak için. Aynısını koyacağın programların tanımında da yapacaksan olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bunu kendin için soruyorsan yazdığın paragrafa üç tane nokta attım cümleleri ayırmak için. Aynısını koyacağın programların tanımında da yapacaksan olmaz.

Çözüm yerine alternatif olarak makale şartı konulsun onu tamamlayan birine de verilebilir bence. 20 çözüm ise, 30 makale gibi.

Çözüm yerine alternatif olarak makale şartı konulsun onu tamamlayan birine de verilebilir bence. 20 çözüm ise, 30 makale gibi.

Forum geneli için soruyorum ve indirde ki bir satırlık cümlede de bir zahmet yazım hatası yapmayalım bu arada phsic hocamın dediği makale veya çözüm olabilir.

Rica etsem yönetimdeki herhangi biri bir geri dönüş sağlayabilir mi?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt