Prime Video İndirilen dizi bölümlerinin silinmesi sorunu

ornitorenk 6

Yetkin
İnternet olmayan bir yerdeyim diye bir sürü dizi bölümü indirdim. 1 bölüm inmemiş diye hücresel veriye bağlanıp onu indirmeye kalktım tekrar. Bu sefer tüm indirilmiş bölümleri sıraya aldı. İptal ettiğim an zaten indirdiğim bölümü kaldırdı direkt. Şu an 5-6 tane bölüm gitti.

İnternete ne zaman bağlansam zaten indirdiğim şeyleri tekrar indiriyor. İptal etsem kaldırıyor direkt. Etmesem de izleyemiyorum. Deli oldum resmen. Amazon kadar dandik uygulama dünya üzerinde yoktur; alışveriş uygulaması ne ki, bundan bir şey bekleyelim.

Allah da bin belasını versin senin gibi uygulamanın sırf ucuz diye bu çöp kovası Amazon övülüyor bir de.

Edit: Allah belasini versin bunlarin. Tüm indirdigim dizi bolumleri gitmis. Lan sadece hucresel veriden internete tekrar baglanip amazona girdim niye gitti.hepsi?

Son düzenleme:
Aynısını bende yaşadım. Cidden sıkıntılı bir sistemi var. Netflix daha stabil bu konuda. Uygulamayı silip yukledim anca orası düzelmişti.

Aynısını bende yaşadım. Cidden sıkıntılı bir sistemi var. Netflix daha stabil bu konuda. Uygulamayı silip yukledim anca orası düzelmişti.

Keske o baska turlu yollardan indirseydim (!) En azindan klasorumde kendi kendine silinme ihtimali sifira yakin. Bundan sonra da o baska yollari tercih edecegiz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…