Bunun gibi yani. Aynı sorunu telefonda da yaşıyorum. İndirilen profil fotoğrafları normal bir .jpg dosyası gibi iniyor ancak açmaya çalışınca açılmıyor ve çoğu uygulamada da "bozuk fotoğraf" olarak görünüyor. Düzeltilse fena olmaz yani
Düzenleme: Sorun, WEBP olan fotoğrafın JPG uzantılı olarak inmesinden ve çoğu uygulamanın da doğrudan WEBP desteğinin olmamasından kaynaklıymış. Öneri konusunu bu yönde düzenlemek istiyorum, doğrudan .webp uzantısı ile indirilmesi sağlanabilir.
Farklı fotoğraf görüntüleme programları ile denemedim ancak Windows'un Fotoğraflar uygulaması, telefonun Galeri uygulaması, Instagram gibi uygulamalar tarafından görünmüyor fotoğraflar.
Dosya bozuk değil. Program bozuk. Dosya uzantısını .webp yapıp farklı bir davranış sergilemesini bekleyebilirsiniz. Öyle yapıyorsa kötü bir program demektir. Öyle yapmayıp WebP desteği yoksa eksik bir program demektir.
Farklı fotoğraf görüntüleme programları ile denemedim ancak Windows'un Fotoğraflar uygulaması, telefonun Galeri uygulaması, Instagram gibi uygulamalar tarafından görünmüyor fotoğraflar.
Dosya bozuk değil. Program bozuk. Dosya uzantısını .webp yapıp farklı bir davranış sergilemesini bekleyebilirsiniz. Öyle yapıyorsa kötü bir program demektir. Öyle yapmayıp WebP desteği yoksa eksik bir program demektir.
Dediğiniz gibi yaptım ve evet, açıldı. O zaman konuyu şu şekilde güncelleyebilirim, doğrudan .webp uzantısı ile indirilebilir madem .jpg olunca sorun çıkarıyorsa.