En uygununu arıyorum
Bana göre en uygunu Extreme PRO 3200TL mesela.
hocam en ucuzunu istiyorum 100tl civari.Bana göre en uygunu Extreme PRO 3200TL mesela.
Hocam bütçe verin yardımcı olalım. En uygunu alacaksan 60 liraya da var 600 liraya da var.
Hocam daha önce alışveriş yaptınız mı bu siteden ? Ne zaman kargoya verilir ?![]()
Kingston Exodia USB 3.2 Gen1 DTX/64GB 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Exodia USB 3.2 Gen1 DTX/64GB 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Exodia USB 3.2 Gen1 DTX/64GB 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 174,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En ucuzu bu. Önerir miyim? Hayır. Ama ucuz diye alınabilir. 139 TL'ye fena değil.
Satıcı Pazarama, İş Bankası'nın sitesi. Satıcı, İş Bankası gibi düşünebilirsiniz. Güvenli, evet yaptım.Hocam daha önce alışveriş yaptınız mı bu siteden ? Ne zaman kargoya verilir ?
Ortalama kaç günde geliyor hocam ?Satıcı Pazarama, İş Bankası'nın sitesi. Satıcı, İş Bankası gibi düşünebilirsiniz. Güvenli, evet yaptım.
Şu an alsanız yarın kargoya verirler. Cumartesi ya da pazartesi gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.