C crybeek Becerikli Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 126 Beğeniler 24 5 Ocak 2026 #1 Arkadaşlar TurkNet GigaFiber kullanıyorum. Akşam saatlerinde özellikle Epic Games'te indirme hızları 16-20-30 Mbps gibi komik rakamlara düşüyor. Steam'e bakıyorum, 600-700 alıyorum. Hız testi yapıyorum, 900 alıyorum ama Epic Games'te akşam saatleri hep böyle. Neden olabilir nasıl çözerim?
Arkadaşlar TurkNet GigaFiber kullanıyorum. Akşam saatlerinde özellikle Epic Games'te indirme hızları 16-20-30 Mbps gibi komik rakamlara düşüyor. Steam'e bakıyorum, 600-700 alıyorum. Hız testi yapıyorum, 900 alıyorum ama Epic Games'te akşam saatleri hep böyle. Neden olabilir nasıl çözerim?
Serj Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 138 Beğeniler 96 Yer İstanbul 5 Ocak 2026 #2 Burada akşamken Amerika'da ve Asya'da gündüz olduğu için bütün ergenler sunuculara yükleniyordur. Sen ya da ISS tarafında bir şey olduğunu sanmıyorum.
Burada akşamken Amerika'da ve Asya'da gündüz olduğu için bütün ergenler sunuculara yükleniyordur. Sen ya da ISS tarafında bir şey olduğunu sanmıyorum.
KS KS C crybeek Becerikli Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 126 Beğeniler 24 5 Ocak 2026 #3 Serj dedi: Burada akşamken Amerika'da ve Asya'da gündüz olduğu için bütün ergenler sunuculara yükleniyordur. Sen ya da ISS tarafında bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamam ama bu hep böyle mi oalcak normal mi bu
Serj dedi: Burada akşamken Amerika'da ve Asya'da gündüz olduğu için bütün ergenler sunuculara yükleniyordur. Sen ya da ISS tarafında bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamam ama bu hep böyle mi oalcak normal mi bu