Benimde aynı olay başıma geldi, günümüz şartlarında hala Adsl2 bağlantıdan (Maks Dow:22), yeni kurutulup Vdsl hattına geçiş yapan Maks(Dow:55) birisi olarak, Acaba sorun internetim de olabilirmi diye kendi kendime düşünürken, çok değişik bir sorunla karşılaştım durduk yere. Alabildiğim Maks:33-31-28 hızlara geriledi kopmalara başladı yine. Sebebini açıklayacak olursam Odamdaki TVnin arkasına 5 metrelik rgb aydınlatma bağladığım priz ile aynı hat üzerinden İnternetim, Televizyonum, Bilgisayarım ve Monitörüm bağlı. Ben bu rgb aydınlatmayı açtıktan 5 dakika sonra oldu tüm bunlar. Yani hat dalgalanmasından, gürültüdenmiş, tüm olay. Rgb aydınlatmanın fişini çektikten sonra, tüm prizdeki fişleri söküp tekrar taktım. Adsl2 bağlantısını kullanırkende sürekli Steam da sizin ekranınızdaki görselin aynısını yaşıyordum. Meğersem tek sorun rgbyi kumanda ile açmış olmam ve hat dalgalanması oluşturmamdan, Bir daha ne internetim yavaşladı, nede Steam'da kopma yaşadım. Monitörümün bile arada saniyelik kapanıp açılması, bu elektiriksel hat dalgalanmasından, cızırtı oluşturmasındanmış. Belki işinize yarar. Eger Depolamanızda bir sorun yaşamıyor iseniz.