Genel bir sorun. Maalesef çözümü yok. İsterseniz VPN ile deneyebilir veya Steam sunucularını değiştirebilirsiniz fakat ikinci yöntem pek de etkili olmuyormuş sanırım.
Merhaba Steam'den oyun indirirken internetimin hızı 946.2 Mbp/s olmasına rağmen Steam indirme hızımı kısıtlıyor. Ben elimle hiçbir kısıtlama eklemedim veya kontrol ettiğimde herhangi bir kısıtlama olmadığını görüyorum ama ona rağmen çok yavaş indiriyorum. Gördüğünüz gibi çok yavaş indiriyor...
Merhaba arkadaşlar. Resimde de görebileceğiniz üzere sadece Steam'de olmak üzere aşırı yavaş indirme hızı alıyorum. Kotasız ve 500 Mbit internetim var. Nasıl çözerim hiçbir şey inmiyor?
Merhaba Turkcell Superonline fiber 25 Mbps paketini kullanıyorum Steam'den indirme yaparken 700kb/s ile indiriyor önceden bu değer 2,9 mb/s idi Steam önbelleğini temizledim ama hala aynı.
Polonya da deneyebilirsin james hocamın dediği gibi. Ya da vpn dene kedicik hocamın dediği şekilde. VPN olarak avg önerebilirim sanırım ücretsiz Almanya sunucusu var.
Aynı şey birkaç gün önce benimde başıma geldi saniyede 2 mb ile indirme sağlıyordu . Ertesi gün düzeldi bu indirme hızını ilk defa bu kadar düşük görüyorsanız internet sağlayıcınız'dan olabilir .