Çözüldü Infinity 401 bridge moda alıp Keenetic Titan kullanabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ly0n

Uzman
Selam, şu an Infinity 401 modemi kullanıyorum, Keenetic titan routerini kendi Infinity 401 modemimi bridge moda alıp kullanabilir miyim? Daha önce bir router kullanmadım. Kullananlar varsa tecrübelereni paylaşırsa memnun olurum. İyi Sosyaller.

Çözüm
Ben Infinity 401 modem kullancısıyım, TpLink modemle router olarak kullanıyorum. Sizde cok rahat şekilde bridge modda kullanabilirsiniz.
Ben Infinity 401 modem kullancısıyım, TpLink modemle router olarak kullanıyorum. Sizde cok rahat şekilde bridge modda kullanabilirsiniz.

Çözüm
Evet, bunu yapabilmeniz lazım. Arkadaşta yapmıştım diye hatırlıyorum ve ping de iyileşebiliyor böylece.

Teşekkürler.

Ben Infinity 401 modem kullancısıyım, TP-Link modemle router olarak kullanıyorum. Sizde cok rahat şekilde bridge modda kullanabilirsiniz.

Teşekkürler.

Evet, bunu yapabilmeniz lazım. Arkadaşta yapmıştım diye hatırlıyorum ve ping de iyileşebiliyor böylece.

Peki bir sorum daha olacaktı: Benim altyapım VDSL altyapısı. Keenetic titan fiber router olarak geçiyor sanırım, yine de kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerebileceğiniz bir router var mıdır?
Ben anlamadım. Infinity 401 bir DOCSIS cihaz fakat siz altyapınızın VDSL olduğunu söylüyorsunuz. Önce bunu bir kesinleştirelim isterseniz.

Ha derseniz hem DOCSIS hem de VDSL altyapım var, VDSL modem önerisi için ayrı bir konu açınız.

Şu anda Türksat Kablonet kullanıyorum kusura bakmayın yanlış bilgi verdiysem pek bilgili değilim bu konularda altyapım modem arayüzünde DOCSIS 3.0 yazıyor sanırım altyapım DOCSIS. Turknetten altyapı sorgulaması yapıtğımda VDSL olarak gözüküyor ama şu an kullandığım infinity 401 DOCSIS doğrudur.

Türksat burada bir nevi tekel olduğu için başka modemlerin satılmasına pek de izin vermiyor açıkçası. Bu bağlamda Infinity marka modemler tek seçeniniz gibi. Zamanında ben Arris marka modem kullanmaya çalışmıştım, bir süre de kullandım fakat kullandırmamak için insanı yokuşa sürüyorlar. Bu modemi kullanmaya devam edeceksiniz. Yapabileceğiniz en iyi şey konunun başında da dediğiniz gibi Bridge moduna alıp ekstra bir Router takmak.

Bende kablonet Netmaster CBW-383ZN cihazı kullanıyorum. Benim için orta bütçe problem yaşamayacağım router önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…