InfinityFree PHPMyAdmin'e giriş yapılamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 177
  • Etiketler Etiketler
    giriş php

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Evet, çerezleri temizledim ve başka tarayıcıda da denedim. Sorun hala mevcut. Giremiyorum şu an çözümü nedir ya da genel bir sorun mu?

Infinityfree bazı servis sağlayıcıları tarafından engellenmiştir. VPN ile deneyebilirsiniz.
Hocam daha geçen giriliyordu yahu. Geçen günlerde database ile ilgili çalışmalar yaptım hatta.

Türk Telekom kullanıyorum ve forum dışında bir servisine erişemiyorum.
Ben de Türk Telekom ama geçen açılıyordu dediğim gibi. Ayrıca sitemin Hosting'i bile o şu an.

Ben de Türk Telekom ama geçen açılıyordu dediğim gibi. Ayrıca sitemin Hosting'i bile o şu an.

CMD'yi açıp komut ekranında sırasıyla aşağıdakileri yazıp Enter'a basınız. Daha sonra kullanmadığınız bir tarayıcının gizli sekmesinden giriş yapmayı deneyin.

1 - ipconfig /flushdns
2 - ipconfig /release
3 - ipconfig /renew

CMD'yi açıp komut ekranında sırasıyla aşağıdakileri yazıp Enter'a basınız. Daha sonra kullanmadığınız bir tarayıcının gizli sekmesinden giriş yapmayı deneyin.
Yine aynı be hocam.

Farklı bir site oluşturup erişmeyi deneyebilir misiniz? An itibari ile benim hizmetimde sorun yok. Ayrıca hesapta şifre değişimi yaptınız mı yakın zamanda?

Farklı bir site oluşturup erişmeyi deneyebilir misiniz? An itibari ile benim hizmetimde sorun yok. Ayrıca hesapta şifre değişimi yaptınız mı yakın zamanda?
Sorunu çözdüm hocam. Infinityfree'nin hesabının şifresini değiştirip 5 dakika falan beklemek gerekiyormuş. O şekilde çözüldü şu an giriş yapabiliyorum rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…