Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Infinityfree bazı servis sağlayıcıları tarafından engellenmiştir. VPN ile deneyebilirsiniz.
Hocam daha geçen giriliyordu yahu. Geçen günlerde database ile ilgili çalışmalar yaptım hatta.Infinityfree bazı servis sağlayıcıları tarafından engellenmiştir. VPN ile deneyebilirsiniz.
- Makaleler
- 7
Hocam daha geçen giriliyordu yahu. Geçen günlerde database ile ilgili çalışmalar yaptım hatta.
Türk Telekom kullanıyorum ve forum dışında bir servisine erişemiyorum.
Ben de Türk Telekom ama geçen açılıyordu dediğim gibi. Ayrıca sitemin Hosting'i bile o şu an.Türk Telekom kullanıyorum ve forum dışında bir servisine erişemiyorum.
- Makaleler
- 7
Ben de Türk Telekom ama geçen açılıyordu dediğim gibi. Ayrıca sitemin Hosting'i bile o şu an.
CMD'yi açıp komut ekranında sırasıyla aşağıdakileri yazıp Enter'a basınız. Daha sonra kullanmadığınız bir tarayıcının gizli sekmesinden giriş yapmayı deneyin.
1 - ipconfig /flushdns
2 - ipconfig /release
3 - ipconfig /renew
Yine aynı be hocam.CMD'yi açıp komut ekranında sırasıyla aşağıdakileri yazıp Enter'a basınız. Daha sonra kullanmadığınız bir tarayıcının gizli sekmesinden giriş yapmayı deneyin.
- Makaleler
- 7
Rate limit yemiş olabilirsiniz. birkaç saat sonra tekrar deneyin hocam. Kendi forumuna mesaj yazarsanız belki yardımcı olurlar
Sorunu çözdüm hocam. Infinityfree'nin hesabının şifresini değiştirip 5 dakika falan beklemek gerekiyormuş. O şekilde çözüldü şu an giriş yapabiliyorum rahatlıkla.Farklı bir site oluşturup erişmeyi deneyebilir misiniz? An itibari ile benim hizmetimde sorun yok. Ayrıca hesapta şifre değişimi yaptınız mı yakın zamanda?