FileZilla'dan dosyaları attığın klasörü SS atabilir misin? URL'e girdiğinde seni nereye atıyor?Dosyaları içine attım FileZilla ile. Fakat URL'ye girdiğimde beni hem başka yere atıyor hem de sitedekiler gözükmüyor. Nasıl hallederim?
FileZilla'dan dosyaları attığın klasörü SS atabilir misin? URL'e girdiğinde seni nereye atıyor?
Hesap süresi vardı sanırım orada, yeni mi açtınız?Eki Görüntüle 64636
Htdocs klasörünün içine attım hocam, eğitimde öyle diyordu. Siteyi moderatörler kaldırmış ama buraya atıyor.
Evet yeni açtım. Bir süre sonra mı geliyor veriler? Aslında eski hesap vardı ama yenisini tercih ettim.Hesap süresi vardı sanırım orada, yeni mi açtınız?
htdocs doğru aslında. Başka bir şey olmalı ama nasıl yardım edeceğimi bilemedim.htdocs klasörünün içine attım hocam, eğitimde öyle diyordu.
İnanın hocam bir tane işim düzgün gitse dişimi kıracağım diş kalmayacak kıra kıra.htdocs doğru aslında. Başka bir şey olmalı ama nasıl yardım edeceğimi bilemedim.
İnanın hocam bir tane işim düzgün gitse dişimi kıracağım diş kalmayacak kıra kıra.
Evet. Bu yüzden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.