İngilizce nasıl öğrenilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10710
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 220

10710

Uzman
Yer
富士山(Mount Fuji)
İngilizceyi hiçbir şekilde yapamıyorum. Ne cümle kurma yapabiliyorum ne de konuşma anındaki cümleleri kavrayamıyorum. Lise sınavlarında sadece İngilizce düşük. Kalacağım yani artık kapısına dayandı. Sırf ilkokulda doğru düzgün öğrenim göremediğim için böyle oluyor. Grammer yapım 0. tek isteğim okul sınavlarında İngilizceyi düzeltmek yoksa bir ders için kalmak istemiyorum. Önerileriniz var mıdır? Gerçekten artık çok üzülmeye başladım.

Hocam ilk oncelikle İngilizce sitelerde vakit gecirin. Ben Instagram, Reddit, Discord gibi yerlerde İngilizce konusup anlamini bilmedigim kelimelere bakarak ogrendim. Sonrasinds disi izlemek var. Mesela karskter heyacanlaniyor exciting diyor ruh halinden onun heyecanlanmak demek oldugunu anliyorsunuz mesela.

Hocam kelimeler çok sıkıntı değil sadece grammer yapım ve cümle kurma kabiliyetim kötü.

Amacın ingilizce mi öğrenmek yoksa sınavları mı geçmek? Sınavları geçmek için kümülatif bir bilgi birikimine ihtiyacın yok. Hocanızın sorma şeklini söylersen daha hap bilgiler verilebilir.

Yabancı diziler izle türkçe altyazılı ingilizce dublajlı, Duolingo kullanabilirsin gramer için

Amacın İngilizce mi öğrenmek yoksa sınavları mı geçmek? Sınavları geçmek için kümülatif bir bilgi birikimine ihtiyacın yok. Hocanızın sorma şeklini söylersen daha hap bilgiler verilebilir.

Hocam sınavları geçiyorum ancak ucu ucuna diyeyim. Derse katılımım yok derecek kadar az. Yani A2-A3 seviyesi bana yeterde artar.

Hocam sınavları geçiyorum ancak ucu ucuna diyeyim. Derse katılımım yok derecek kadar az. Yani A2-A3 seviyesi bana yeterde artar.
Türkiye çoğu kişinin A1 seviyesinde bile olmadığını düşünürsek A2 seviyesi çok da küçümsenebilecek bir seviye değil. Temelleri oturtmuş oluyorsun, ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde kendini ifade edebiliyorsun. O seviyeye gelmek bir süreç istiyor. İngilizce her zaman öğrenilebilir, zamanında bölümüm olmamasına rağmen çalışmış biri olarak söyleyebilirim ki ekstra kasmanın bir mantığı yok. Bölümün değilse ki değil, ana derslerine odaklan, ezberleyip geç şu anlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…