herousta26 21

Uzman
Merhaba, kariyerimi güçlendirmek için İngilizce öğrenmek istiyorum. İngilizce seviyem A2-B1 arası, hangi dizi ile daha rahat öğrenirim?

Çoğu insan FRIENDS dizisi ile öğreniyor.
Key & Peele dizisi İngilizce öğrenmek için uygun mudur? Seviyesi nedir?

Bu seviyede birçok diziyi zorlanmadan izlersiniz zaten daha üstüne pratik olmadan çıkması inanılmaz zor o yüzden seveceğinizi düşündüğünüz bir diziyi İngilizce izleyin spesifik olarak bu amaç için dizi seçmeyin sıkılırsınız.

Seveceğin diziyi izle yeterli, İngilizce geniş bir kelime haznesine sahip olduğu için illaki öğreneceğin kelimeler çıkar.
Üzerine de oyun oynarken sesli konuşup pratik yaparsın.

Bu seviyede birçok diziyi zorlanmadan izlersiniz zaten daha üstüne pratik olmadan çıkması inanılmaz zor o yüzden seveceğinizi düşündüğünüz bir diziyi İngilizce izleyin spesifik olarak bu amaç için dizi seçmeyin sıkılırsınız.
Key & Peele dizisi seviyesi kaçtır? Benim için uygun mudur? İngilizceyi altyazısız mı izleyemeliyim yoksa hem ingilizce dublajlı hem ingilizce altyazılı mı izlemeliyim?

Key & peele dizisi seviyesi kaçtır? Benim için uygun mudur? İngilizceyi altyazısız mı izleyemeliyim yoksa hem İngilizce dublajlı hem İngilizce alt yazılı mı izlemeliyim?

Dediğiniz diziyi izlemedim bilmiyorum o yüzden. İngilizce dublaj ve alt yazılı başlayın birkaç dizi ile alışın sonra alt yazıyı kapatıp deneyin.