INNO3D RTX 5080 UV ile birlikte sıcaklık sonuçları

Yeni UV yazılımını önerir misiniz Afterburner'den daha iyi midir?

NV-UV Afterburner ile beraber çalışan bir yazılım onun yerine geçmiyor. Özellikle RTX 5000 serisinde UV yapmak için çıkarıldı ama diğer modelleri de destekliyor.

5. Profil hariç diğerleri PL %100, 1. Profilde Vram OC yok, 2. ve 3.'de +500Mhz, 4. Profilde voltaj arttığından +1000, 5. de +1000.

Bunların üstüne Yeni oyuncaktan xbar+400 ve sysclock +400 verdiğinde %5'e varan artı performans getiriyor bir de. 4090 ile burun buruna gidiyoruz.

PL'ye dokunmuyorum ben, voltaj kısınca zaten güç tüketimi oto düşüyor diye eğer ki tam performans için 5-10watt fazlasına ihtiyacı olursa çeksin diye işte.

+2000 MHz verdim VRAM'e ve stabil çalışıyor. %80 PL ile. FPS farkına baktım çok yok. İşim bitsin XBAR olayına ben de bakacağım da çökerse kendine gelir değil mi? Sıkıntı yaşamayız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Voltaj basmıyoruz biz, çökerse reset yer bir daha deneriz.

Adamlar RTX 5070'e 650 watt çektirmiş voltaj bastırıp %20 performans almış soket yakacak, onlar deli bakma sen onlara.

Bu kafayla amcayı geçemeyiz... Adam 5090'da PSU yakıyor, bir şey olmuyor. Bizim çekincelerimiz biraz absürt değil mi?

RAM'de 1.45 üzeri garanti bozar demekle eş değer bu tarzda düşünceler...

VBIOS limiti var zaten, yazılımdan XOC açmadıkça 1.2V veremiyorsun ki 1.2V'ta da bir şey olmaz. 1.15 geçmemek lazım yine de, orada bıraktılar deneyenler. Üzeri gereksiz. 1.1 geçmezsin, olur biter.

Hem fiziksel hem VBIOS limiti var daha doğrusu, overwrite 1.2V kadar edilebiliyor şu anda bu yazılımdan. 1.1 üzeri gereksiz olur rekora koşmuyorsan, zaten V/F eğrisi aynı şekilde belirleniyor. XBAR +500 ve MSVDD ile oynamanız lazım testler yaparak. Kar zarar gözetin...

CP2077 testlerini bu profille yaptım ben zaten +400xbar ve SYS ile, 1.015 yeterli daha ne 3022MHz'de çalışıyor Core clock. Watercool olaydı 3150'leri 3200'leri zorlardım.

Ekran kartının mosfetleri cortluyor yükseğe çıkarmayı denedim daha evvel, zotac'ın mosfetleri orta kalitede fazla götüremiyorum.

Eki Görüntüle 274439

CP2077 testlerini bu profille yaptım ben zaten +400xbar ve SYS ile, 1.015 yeterli daha ne 3022MHz'de çalışıyor Core clock. Watercool olaydı 3150'leri 3200'leri zorlardım.

V-Ray yaptın mı? Tepede amca yazıyor, bizden biri geçemezse masrafa girmem gerekecek... Bu bizim ayıbımız.

V-Ray yaptın mı? Tepede amca yazıyor, bizden biri geçemezse masrafa girmem gerekecek... Bu bizim ayıbımız.

Hocam Suprim SoC, Astral ya da Custom water cool olsa inanın herkesi geçeriz. Ama bize ürün gelmiyor ki. Giriş seviye MOSFET, giriş kalite PCB'si olan kartlar var Yakuza ve bende maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…