INNO3D RTX 5080 UV ile birlikte sıcaklık sonuçları

Hocam Suprim SOC, Astral ya da Custom water cool olsa inanın herkesi geçeriz. Ama bize ürün gelmiyor ki. Giriş seviye mosfet, giriş kalite PCBsi olan kartlar var Yakuza ve bende maalesef..

Vallahi utanıyorum amcanın top 1 olmasına, yediremedim... Mecbur bireysel masrafa gireceğiz. 1.45 geçmeyin, RAM yanar diyen adamların benchlerde ülkemizde top 1 olması kabul edilemez.

@Yakuza XBAR Clock offset ve SYS Clock enabled yaptım NVVDD ve MSVDD voltajları disable ettim doğru mudur?

@Yakuza XBAR Clock offset ve SYS Clock enabled yaptım NVVDD ve MSVDD voltajları disable ettim doğru mudur?
Eki Görüntüle 274441

Değil... +500 Crossbar ver kafadan, onu bir dene. Stabil değilse 50 ya da 25 azaltarak dene... MSVDD bir tık arttır, 1050'ye kadar dene, NVDD dokunma henüz.

Eki Görüntüle 274441

İlk bu tarzda deneyip stabiliteyi bul, sonrasında V/F eğrisinden sabitlersin Afterburner gibi...

XBAR karıncalanma yapabilir... Düzelmezse restart at, sorun olmaz. Çökerse çöker zaten, bir şey yapmana gerek yok.

Xbar o bu bir şey vermeden 1.015v 3120MHz profilde 3075MHz çalıştı ekran kartı ilk skor 9465.

8977 olan ise xbar yokken gene, 915mv ve 2880MHz ile olan testti.

Bu nedir ne işe yarar RTX için de bir test varmış onu da mı yapacağız, hangi testte kaç skor aldı yabancıyım daha şimdi kurdum programı.

Bunda köklemen lazım attığım SS'teki gibi, gerekirse voltajı da 1.1 yapacaksın ya da daha üzerini, 1.2'ye kadar izin var XOC ayarlarsan... 1.1 geçme yine de, gereksiz olur. Statik sabitleyerek çok puan kasamazsın burada... Amaç amcayı geçmek, geçemezseniz 5090 alıp 2500W BIOS atacağız mecburen... GPU ile alakalı olanları yapıp skoru paylaş dersin ya da diğerleriyle kıyasla... @Yakuza

Ben olayı anlamadım şimdi ben zaten 3075MHz ve 1.015 ile 1. sıraya yerleşmişim bu setupla, bu amcanın setupu ne nerede yazıyor kaç aldığı nereden bakıyoruz ona biraz yardım

Ben olayı anlamadım şimdi ben zaten 3075MHz ve 1.015 ile 1. sıraya yerleşmişim bu setupla, bu amcanın setupu ne nerede yazıyor kaç aldığı nereden bakıyoruz ona biraz yardım

9950X3D'yi kattığın için sanırım öyle... Sadece RTX 5080 olarak aratıp bak V-Ray'in bench sitesinde... Orada çıkar, 5090 ve 5080'de 1. idi en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…