INNO3D RTX 5080 UV ile birlikte sıcaklık sonuçları

Ben olayı anlamadım şimdi ben zaten 3075MHz ve 1.015 ile 1. sıraya yerleşmişim bu setupla, bu amcanın setupu ne nerede yazıyor kaç aldığı nereden bakıyoruz ona biraz yardım

@Yakuza @ShadowLegion Bunu geçmeniz için size biraz zaman tanıyacağım, geçemezseniz masrafa gireceğim. Haberiniz olsun...

@Ayhan Dönmez bundan sonraki seride en tepe modeli aldırıp beni de masrafa sokacaksın hocam haha

+400leri yiyor benchmarkta ama Forza Horizon 6' da 300'ü yedi gibi dururken crash yedi. 250'ye çektim.

@Ayhan Dönmez bundan sonraki seride en tepe modeli aldırıp beni de masrafa sokacaksın hocam haha

Şu anda Lightning 5090 alıp 2500W yazıp işimi gördükten sonra iade etmeyi düşünüyorum... Amca beni giderayak günaha sokacak gibi görünüyor...

Şu anda Lightning 5090 alıp 2500W yazıp işimi gördükten sonra iade etmeyi düşünüyorum... Amca beni giderayak günaha sokacak gibi görünüyor...
Gariban zotac giriş seviyesi kartla rtx'de 1. sayfada yerimi aldım. Buralarda meydan biraz boş galiba furmark gibi çekişmeli değil.

Bir de bu skor işinde sürücü versiyonu da etkili oluyor maalesef.

+400leri yiyor benchmarkta ama Forza Horizon 6' da 300'ü yedi gibi dururken crash yedi. 250'ye çektim.

Driver versiyonu da etkili, son sürücüler çöp. 591'lide deneyin, skor artacak...

Gariban zotac giriş seviyesi kartla rtx'de 1. sayfada yerimi aldım. Buralarda meydan biraz boş galiba furmark gibi çekişmeli değil.

Eki Görüntüle 274458

Amca'yı solladın mı?

Bir de bu skor işinde sürücü versiyonu da etkili oluyor maalesef.

Doğru... 591'liyi dene.

Driver versiyonu da etkili, son sürücüler çöp. 591'lide deneyin, skor artacak...

Amca'yı solladın mı?

Doğru... 591'liyi dene.

Senin attığın CUDA performansı ben RTX de test aldım hep, amcanın RTX'de yok göremedim ilk 5 sayfada.

CUDA'da estirmiş ama orasını çözemedim. Oradaki fark nereye dayanıyor, undervolta mı yoksa saf voltaj+MHz mi bastı ne yaptı bilsek, kart müsait mi ona göre bakarız.

Her şeye bakıyor... Birebir attığım gibi ayarlayıp zorla sonuna kadar, üzerine koyabilirsin.

Fanları 100 çek... Klima şart.

Mobil klima var arkadaşta üst katta ondan istedim. Arctic P14 Pro ları %100 yaptım. Crash VRAM den dolayıymış XBAR veya SYS değil. Şimdi tekrar bakıyorum.

Mobil klima var arkadaşta üst katta ondan istedim. Arctic P14 Pro ları %100 yaptım. Crash VRAM den dolayıymış XBAR veya SYS değil. Şimdi tekrar bakıyorum.

Yiğenim şu amcayı geçin de bizi borca sokmayın.

@ShadowLegion Driver etkiliyor, 591'liyi dene en son, studio sürücüsü kur hatta. O daha stabil skorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…