XBAR/SYS 400 veriyorum, VRAM +500. Yeterli valla hocam, kesinlikle katılıyorum.
Tam stabil olsun da XBAR uygulamasını da kaydedeyim, her açılışta değer girmeyeyim. Bugün yine 1000 kez crash yedim, hanım öyle ya da böyle bir şeyleri bozacaksın diyor bana.
2865'te çalıştı bende hocam, birebir aynı ayarlar seninle.
CP2077 gibi Path Tracing oyunları dışında ben de 2880@915 günlük öyledir.
Ben hala bu 500 puanlık amcanın farkı nereden attığını çözemedim, şimdi son sürücüyü indiriyorum yükleyip test alacağım, puan yükselirse kerameti sürücüdenmiş derim.
XBAR/SYS 400 veriyorum, VRAM +500. Yeterli valla hocam, kesinlikle katılıyorum.
Tam stabil olsun da XBAR uygulamasını da kaydedeyim, her açılışta değer girmeyeyim. Bugün yine 1000 kez crash yedim, hanım öyle ya da böyle bir şeyleri bozacaksın diyor bana.
2865'te çalıştı bende hocam, birebir aynı ayarlar seninle.
CP2077 gibi Path Tracing oyunları dışında ben de 2880@915 günlük öyledir.
Ben hala bu 500 puanlık amcanın farkı nereden attığını çözemedim, şimdi son sürücüyü indiriyorum yükleyip test alacağım, puan yükselirse kerameti sürücüdenmiş derim.
Ben amcayı geçmek için boşanacağım, sonrasında tekrardan düşünürüz... Top 1 fazla kaldı, siz UV ile kafayı bozmuşsunuz bir de. Onun da ciddi etkisi var. Windows, sürücü, silikon, ortam sıcaklığı vs. çok etken var..
Ben amcayı geçmek için boşanacağım, sonrasında tekrardan düşünürüz... Top 1 fazla kaldı, siz UV ile kafayı bozmuşsunuz bir de. Onun da ciddi etkisi var. Windows, sürücü, silikon, ortam sıcaklığı vs. çok etken var..
Ben amcayı geçmek için boşanacağım, sonrasında tekrardan düşünürüz... Top 1 fazla kaldı, siz UV ile kafayı bozmuşsunuz bir de. Onun da ciddi etkisi var. Windows, sürücü, silikon, ortam sıcaklığı vs. çok etken var.
610.88 sürücüsünü kurdum temiz, restart attım 180 puan daha düşük aldım.
Sürücüler ile ilgili bir nane var belli, iki test üst üste 30 puan anca fark ederken sürücüde değişmeler var.
Yahu 3255MHz Max çalışma hızı kartın zaten ben 3225'ten açılışı yaptırdım 1.050volt ile, sonra vbios sınırına mı takıldı ne 1.045'te kilitlendi, 3210MHz'de kaldı.
Aklıma bir çakallık geliyor, acaba bilgisayarda IGPU açıp HDMI ile anakarta bağlasak, sonra VRAY'i boşta kalmış 5080 ile çalıştırsak daha yüksek alamaz mıyız ?
Sonuçta windows masaüstü de 1gb vram kullanıyor grafik kartını meşgul ediyor yani?
610.88 sürücüsünü kurdum temiz, restart attım 180 puan daha düşük aldım.
Sürücüler ile ilgili bir nane var belli, iki test üst üste 30 puan anca fark ederken sürücüde değişmeler var.
Yahu 3255MHz Max çalışma hızı kartın zaten ben 3225'ten açılışı yaptırdım 1.050volt ile, sonra vbios sınırına mı takıldı ne 1.045'te kilitlendi, 3210MHz'de kaldı.
Aklıma bir çakallık geliyor, acaba bilgisayarda IGPU açıp HDMI ile anakarta bağlasak, sonra VRAY'i boşta kalmış 5080 ile çalıştırsak daha yüksek alamaz mıyız ?
Sonuçta windows masaüstü de 1gb vram kullanıyor grafik kartını meşgul ediyor yani?
Depoda 591.74 Studio duruyor silmedim kurup bakacağım gene.
610.88 son sürücü tırt bu arada oyun performansı da düşük benchmark performansı da. Yeni sürücüler içinde en iyisi o kadar, kurmayın gerek yok, ne zaman DLSS 4.5 path tracing güncellemesi çıkar o zaman kurarız.