INNO3D RTX 5080 UV ile birlikte sıcaklık sonuçları

CP2077 gibi Path Tracing oyunları dışında ben de 2880@915 günlük öyledir.

Ben hala bu 500 puanlık amcanın farkı nereden attığını çözemedim, şimdi son sürücüyü indiriyorum yükleyip test alacağım, puan yükselirse kerameti sürücüdenmiş derim.

Amcayı yine ben geçeceğim, anlaşıldı... Yarınını düşünen kahraman olamaz...

Amca arkadan çip kısmına hava tabancası üfletiyor ekran kartının... Denemesi çok zor değil.

PSU ben de yakarım hocam sağdan soldan ufak tefek ürün gelse. Gelmese de yakarım da evliyim işte...

Ben amcayı geçmek için boşanacağım, sonrasında tekrardan düşünürüz... Top 1 fazla kaldı, siz UV ile kafayı bozmuşsunuz bir de. Onun da ciddi etkisi var. Windows, sürücü, silikon, ortam sıcaklığı vs. çok etken var..

En son OC'yi ben GTX 1080 Ti'da yapmıştım. O da MSI watercooldu.. İşlemcide de Intel.

Valla 5080 den sonra 200K verecez gibi karta şimdiden haberini verdim ben hocam.

Yav sizin teknik bilgi zaten iyi onu geçseniz ne geçmeseniz ne? Sizi bilen biliyor Ayhan hocam.. @Ayhan Dönmez

610.88 sürücüsünü kurdum temiz, restart attım 180 puan daha düşük aldım.

Sürücüler ile ilgili bir nane var belli, iki test üst üste 30 puan anca fark ederken sürücüde değişmeler var.

Yahu 3255MHz Max çalışma hızı kartın zaten ben 3225'ten açılışı yaptırdım 1.050volt ile, sonra vbios sınırına mı takıldı ne 1.045'te kilitlendi, 3210MHz'de kaldı.

Aklıma bir çakallık geliyor, acaba bilgisayarda IGPU açıp HDMI ile anakarta bağlasak, sonra VRAY'i boşta kalmış 5080 ile çalıştırsak daha yüksek alamaz mıyız ?

Sonuçta windows masaüstü de 1gb vram kullanıyor grafik kartını meşgul ediyor yani?

Böyle bir hinlik yapmış olabilir mi amcamız ?

Yapıyor, hava üflüyor arkadan çipe bir de... 591 studio driver kur... Arka planı boşalt memory cleaner ile.

Yapıyor, hava üflüyor arkadan çipe bir de... 591 Studio driver kur... Arka planı boşalt Memory cleaner ile.

Depoda 591.74 Studio duruyor silmedim kurup bakacağım gene.

610.88 son sürücü tırt bu arada oyun performansı da düşük benchmark performansı da. Yeni sürücüler içinde en iyisi o kadar, kurmayın gerek yok, ne zaman DLSS 4.5 path tracing güncellemesi çıkar o zaman kurarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…