Arkadaşlar yeni internete geçtim fakat çoğu sayfada insan olduğunuzu doğrulayın diye bir şey geliyor. Bunun nedeni nedir? Eski kullandığım internette böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olabilecek var mı?
Hocam başka ucuz neresi var millet ne yapsın ucuz sağlıklı yer arıyor. Ben 2 yıl Comnet kullandım şahsen son 1 aya kadar iyi sorunsuzdu. Telekoma mı geçelim direk Superonline mı kullanalım tonlarca para istiyorlar sürekli zam.
Hocam başka ucuz neresi var millet ne yapsın ucuz sağlıklı yer arıyor ben 2 yıl Comnet kullandım şahsen son 1 aya kadar iyi sorunsuzdu telekoma mı geçelim direk Superonline mı kullanalım tonlarca para istiyorlar sürekli zam.
Dostum internet istek değil ihtiyaç ucuza alacağım diye hizmetten oluyorsun. Acil yapman gereken bir şey olsa nasıl yapacaksın? Ben TurkNet, Türk Telekom, Superonline gibi markalardan alırım sadece diğerleri hiç güvenilir değil.
Sürekli zam yapıyorlar kafalarına göre kuzenim 1 yıl kullandı illallah etti hem de oyunlarda ping artışı var TurkNet'i bende düşündüm araştırdım fakat kullanışlı değil.
3 aydır Atlantis 1000 MB internet 350₺ taahhütlü kullanıyorum.
Fiyat olarak diğer firmaların 3'te 1'i.
Hız olarak ise dedikleri hızı veriyorlar.
Eğer bölgenizde var ise bir bakın derim.