Hasan93 Üyecik Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 4 13 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar yeni internete geçtim fakat çoğu sayfada insan olduğunuzu doğrulayın diye bir şey geliyor. Bunun nedeni nedir? Eski kullandığım internette böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar yeni internete geçtim fakat çoğu sayfada insan olduğunuzu doğrulayın diye bir şey geliyor. Bunun nedeni nedir? Eski kullandığım internette böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olabilecek var mı?
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.534 Çözümler 11 Beğeniler 1.336 Yer 500 Republica 13 Aralık 2024 #31 Hasan93 dedi: O konuda bilgi almam pek mümkün değil çünkü netinterneti kullanan çevremde yok. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim evdeki internetine bağlı diğer telefon ve bilgisayarlarda durum nedir? Artı 0 Eksi
Hasan93 dedi: O konuda bilgi almam pek mümkün değil çünkü netinterneti kullanan çevremde yok. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim evdeki internetine bağlı diğer telefon ve bilgisayarlarda durum nedir?
KS KS Hasan93 Üyecik Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 4 13 Aralık 2024 #32 LazJedi dedi: Hayır demek istediğim evdeki internetine bağlı diğer telefon ve bilgisayarlarda durum nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonla denedim Wi-Fi ile aynı sorun devam ediyor kendi tel. İnternetinde sorun yok normal kullanıyorum. Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: Hayır demek istediğim evdeki internetine bağlı diğer telefon ve bilgisayarlarda durum nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonla denedim Wi-Fi ile aynı sorun devam ediyor kendi tel. İnternetinde sorun yok normal kullanıyorum.
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.534 Çözümler 11 Beğeniler 1.336 Yer 500 Republica 13 Aralık 2024 #33 Hasan93 dedi: Telefonla denedim Wi-Fi ile aynı sorun devam ediyor kendi tel. İnternetinde sorun yok normal kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O halde sorunun kaynağı netinternet hizmetinde. Artı 0 Eksi
Hasan93 dedi: Telefonla denedim Wi-Fi ile aynı sorun devam ediyor kendi tel. İnternetinde sorun yok normal kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O halde sorunun kaynağı netinternet hizmetinde.
KS KS Hasan93 Üyecik Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 4 13 Aralık 2024 #34 LazJedi dedi: O halde sorunun kaynağı netinternet hizmetinde. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle çözüm bulamadım bugün çok araştırdım. Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: O halde sorunun kaynağı netinternet hizmetinde. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle çözüm bulamadım bugün çok araştırdım.