Instagram giyim sayfalarından alışveriş yapıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 110
  • Etiketler Etiketler
    alışveriş giyim
Sadece 1 kere alışveriş yaptım ürün 1 ayda geldi görselle alakası yoktu artık alışveriş yapmıyorum size de önermem bence biraz da şans işi alırken malı okşaman hissetmen lazım kral.

Denk geldiklerim çakma ürün satıyorlar.

Geçen pazarda nevresim satan adamdaki yastık kılıfı desenini beğendim. Kumaşı elledim. Pamuktu ve kumaşın dikişi düz/hoş idi. Makineye bir attım... Adamlar overlok atmamış, dikiş payı bazı yerlerde çok az. Enayi gibi dümdüz aldım geçtim. 2-3 yıkamaya tamamen ipliğe dönüşür herhalde.

Suratına tükürebileceğim adam bile bunu yapıyor. Malı verip paramı istesem olay çıkar, uğraştırır. Değer mi? Mağazadan alınan bir şeyde satış anında olan bir sorun çıktı mı paşa paşa yardım ediyorlar.
Birkaç yıl önce fermuarlı şapkası olan ceket almıştım. Giyecekken şapkasını çıkarayım dedim. Diken aptal fermuara o kadar yakın dikmiş ki fermuar açılmıyor. Gittim, sezon sonu, elimizde yok, başka şubeden 1-2 güne getirir, size haber veririz dediler.
Benim verdiğimi fark etmeyen, uğraşmayan, umursamayan birine vermişlerdir ama olsun. Ben istediğimde karşımda muhatap bulabiliyorum.

Kendi markasını kuranlar demişsiniz. Kaliteli ürün yapıp zincir mağazalarla rekabet edecek fiyat verebileceklerini sanmıyorum. Param bol diyorsanız ne mutlu.

Replika ürün giymem demişsiniz de adamlar replika diye satmıyor ki. 100 liralık şeyi 90-95 liraya satınca sürümden kazanıyor herhalde deyip alıyorsunuz. Aslında ederi 20 lira olan replika ürün geliyor elinize. Özellikle de alacağınız ürünü, markayı pek bilmiyorsanız sahte olduğunu bile anlayamıyorsunuz. Elektronikte de yapıyorlar bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…