EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 6 Nisan 2024 #1 Aşağıdaki linkten kullanıcıya ulaşabilirsiniz, kullandığı kamera uygulamasını merak ettim. Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
Aşağıdaki linkten kullanıcıya ulaşabilirsiniz, kullandığı kamera uygulamasını merak ettim. Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
Çözüm John Moyer 6 Nisan 2024 EsatKa dedi: Kullandığı kamera uygulamasını soruyorum. Genişletmek için tıkla...
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 6 Nisan 2024 #2 Hocam fotoğrafları iPhone XR ile çekmiş, Adobe Lightroom ile editlemiş. Artı 0 Eksi
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 6 Nisan 2024 #3 John Moyer dedi: Eki Görüntüle 33091 Hocam fotoğrafları iPhone XR ile çekmiş, Adobe Lightroom ile editlemiş. Genişletmek için tıkla... Kullandığı kamera uygulamasını soruyorum. Artı 0 Eksi
John Moyer dedi: Eki Görüntüle 33091 Hocam fotoğrafları iPhone XR ile çekmiş, Adobe Lightroom ile editlemiş. Genişletmek için tıkla... Kullandığı kamera uygulamasını soruyorum.
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 6 Nisan 2024 #4 EsatKa dedi: Kullandığı kamera uygulamasını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 6 Nisan 2024 #5 John Moyer dedi: iPhone XR'ın kamera uygulamasıdır hocam. Uygulama farkından görüntü kaybı yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu uygulama iPhone'un kendi kamera uygulaması değil, görüntü kalitesi için sormuyorum. Artı 0 Eksi
John Moyer dedi: iPhone XR'ın kamera uygulamasıdır hocam. Uygulama farkından görüntü kaybı yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu uygulama iPhone'un kendi kamera uygulaması değil, görüntü kalitesi için sormuyorum.
Bütçe nedir Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 411 Çözümler 1 Beğeniler 875 Yer İstanbul 6 Nisan 2024 #6 Lightroom uygulamasının içinde kamera vardı galiba hocam, oradan çekmiştir. Bütçe nedir dedi: Lightroom uygulamasının içinde kamera vardı galiba hocam, oradan çekmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kontrol ettim uygulamadan öyleymiş, arayüzü Android de farklı ama özellikler aynı. Artı 0 Eksi
Lightroom uygulamasının içinde kamera vardı galiba hocam, oradan çekmiştir. Bütçe nedir dedi: Lightroom uygulamasının içinde kamera vardı galiba hocam, oradan çekmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kontrol ettim uygulamadan öyleymiş, arayüzü Android de farklı ama özellikler aynı.
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 6 Nisan 2024 #7 Bütçe nedir dedi: Lightroom uygulamasının içinde kamera vardı galiba hocam, oradan çekmiştir. Evet hocam kontrol ettim uygulamadan öyleymiş, arayüzü Android de farklı ama özellikler aynı. Genişletmek için tıkla... John Moyer dedi: Eki Görüntüle 33096 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, normalde Lightroom'a bakmıştım görememiştim. Premium gerekiyormuş kamerayı kullanabilmek için. Dosya Ekleri IMG_5053.webp 34,8 KB · Görüntüleme: 75 Artı 0 Eksi
Bütçe nedir dedi: Lightroom uygulamasının içinde kamera vardı galiba hocam, oradan çekmiştir. Evet hocam kontrol ettim uygulamadan öyleymiş, arayüzü Android de farklı ama özellikler aynı. Genişletmek için tıkla... John Moyer dedi: Eki Görüntüle 33096 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, normalde Lightroom'a bakmıştım görememiştim. Premium gerekiyormuş kamerayı kullanabilmek için.