Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Direkt hazır bir efekt paketi vardı; büyük bir görüntü küçülüp aynı görüntünün üstünde oynayıp kayboluyordu falan, genel olarak yeşil renkliydi ve üstünde "Onun kollarının arasında hissediyorum ama bu sadece bariyerlerin bana yaptığı bir oyun" gibi yazılar oluyordu. Bu tür videoların arkasında arabeskimsi bir müzik oluyordu. Bu müziği arıyorum.

Direkt hazır bir efekt paketi vardı; büyük bir görüntü küçülüp aynı görüntünün üstünde oynayıp kayboluyordu falan, genel olarak yeşil renkliydi ve üstünde "onun kollarının arasında hissediyorum ama bu sadece bariyerlerin bana yaptığı bir oyun" gibi yazılar oluyordu. Bu tür videoların arkasında arabeskimsi bir müzik oluyordu. Bu müziği arıyorum.

Bunu nasıl bulalım ya? İpucu yok mu müzik hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradığın müzikle ilgili söz, beat, mırıldanma yani böyle şeyler lazım yoksa nasıl bulayım. Dd.

Kalın bir sesle: Nııı nı rırırırım nıııı nı rırırım, nııı nı rırırırım nıııı nı rırırım sonra daha ince bir sesle aynı melodi bu 2 ses arasında dım-dım diye 2 defa tekrar eden bir ses var.

BPM olarak düşük ama öyle çalgı yok, kalın sesli bir yaylı gibi geliyordu ses.

Müslüm Gürses nilüfer slowed reverb falan olabilir ya. Bilemedim şu an söz olsaydı belki ama. Slowed reverb bir müzik olduğuna eminim.

Müslüm Gürses sigara slowed reverb buna bakar mısın? Bu nınını rırırım 2 defa tekrar eden ses diğeri daha ince dediğin, aslında benziyor.

Müslüm Gürses nilüfer slowed reverb falan olabilir ya. Bilemedim şu an söz olsaydı belki ama. Slowed reverb bir müzik olduğuna eminim.

Müslüm Gürses sigara slowed reverb buna bakar mısın? Bu nınını rırırım 2 defa tekrar eden ses diğeri daha ince dediğin, aslında benziyor.

Çözüm