Instagram videosunda parodisi yapılan dizi/film ismi nedir?

Ethem Efe 50

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Günaydınlar,

Orijinali görmüştüm birkaç kez, ilgi çekici geliyor. İzlemek istemiyor değilim ancak bir türlü bulamadım ismini.

Teşekkürler.

Açıklamaya yazmış ya, Goodfellas.
Sadece Goodfellas değil, Sopranos ve Godfather'dan da esinlenmiş. Genel olarak mafya film/dizilerinde olan klişeleri ele almış video. Altına da popüler olan mafya dizilerinin etiketini koymuş. Spesifik bir film ya da diziyi ele almamış.

Ne ile başlasam? Sopranos mı? Godfather mı? Asıl aklımda kalan şey aslında, Frankie told me to look after ya falan diyor ya başlarda, oradaki referans neydi, onun için açtım aslında.

Ne ile başlasam? Sopranos mı? Godfather mı? Asıl aklımda kalan şey aslında, frankie told me to look after ya falan diyor ya başlarda, oradaki referans neydi, onun için açtım aslında.

Baştaki çocuk ile alakalı kısım ilk mesajda dendiği gibi A Bronx Tale filmden referans alınmış olabilir. Frank/Frankie ismi klasik mafya filmlerinde var zaten. Ben olsam Godfather'ı izlerdim ilk. Sopranos 86 bölümden oluşuyor. Bitirmesi uzun sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…