Instagram'a başkası tarafından hesap şifresi ile giriş yapılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 550
  • Etiketler Etiketler
    giriş hesap

3586

Uzman
Makaleler
40
Bugün saat 12.31'de Android bir cihaz ile hesap şifresi ile giriş yapıldığını ancak Instagram'ın bunu engellediği belirtilmiş. Şifremi değiştirip iki adımlı doğrulamayı açtım. Sizce rastgele bir giriş mi yoksa verilerim tehlikede mi?

Screenshot_2024-07-07-23-37-51-623_com.instagram.android.webp

Ne olur ne olmaz diye ESET, Kaspersky ve Bitdefender ile tarama yaptım, cihazlarım temiz çıktı.

Bugün saat 12.31'de Android bir cihaz ile hesap şifresi ile giriş yapıldığını ancak Instagram'ın bunu engellediği belirtilmiş. Şifremi değiştirip iki adımlı doğrulamayı açtım. Sizce rastgele bir giriş mi yoksa verilerim tehlikede mi?

Eki Görüntüle 63410

Ne olur ne olmaz diye ESET, Kaspersky ve Bitdefender ile tarama yaptım, cihazlarım temiz çıktı.
Phishing saldırısına kanmışsın gibi.

Rastgele bir deneme olsa sıkıntı yok derdim ama şifren ellerindeyse sıkıntı olabilir. İki adımlı doğrulaman açık kalsın, doğrulama telefon numaranla ilişkili olsun. E-posta ikincil seçenek olsun.

Discord'da son zamanlarda sıkıntılı işler dönüyor, dikkat edin. DC sayesinde her şeyinize erişiyorlar. İki adımlı doğrulamayı bile aşıyorlar, tarayıcı cookilerine erişiyorlar. Tarayıcıda şifre saklamayın.

Discord'da son zamanlarda sıkıntılı işler dönüyor, dikkat edin. DC sayesinde her şeyinize erişiyorlar. İki adımlı doğrulamayı bile aşıyorlar, tarayıcı cookilerine erişiyorlar. Tarayıcıda şifre saklamayın.

Tanımadığım kişilerin Discord sunucusuna girmiyorum hocam oradan pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ancak tarayıcıda şifre saklamayacağım artık ne olur ne olmaz.

Phishing saldırısına kanmışsın gibi.

Şifren ile giriş yapıldı ancak biz engelledik diyor Instagram, normal bir giriş denemesi olsa umurumda olmazdı zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanımadığım kişilerin Discord sunucusuna girmiyorum hocam oradan pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ancak tarayıcıda şifre saklamayacağım artık ne olur ne olmaz.

Şifren ile giriş yapıldı ancak biz engelledik diyor Instagram, normal bir giriş denemesi olsa umurumda olmazdı zaten.
Değiştir şifreyi, Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach ile kontrol et hesabını.

Eki Görüntüle 63410

Geçende bana da oldu bu aralar sık oluyor bu durum. 200 kişiyi takip ediyordum bi girdim 750 olmuş.

Geri
Yukarı Alt