Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    sorunu
Koskoca Instagram'ın durduk yere çökeceğini düşünmüyorum doğrusu.

Güncelleme otomatik geliyor. Playstore veya İos üzerinden bir güncelleme yayımladıysa otomatik güncellemeyi kendisi indirip kurar.

Çökme bambaşka bir şey. Daha önce Türkiye genelinde çökmüştü. Koskoca İnstagram dediğiniz sosyal medya platformu biri çökerse tüm platformları çöker.

İfadeler: 995
Facebook ve YouTube da çalışmıyor, Tiktok çalışıyor.

Facebook ve YouTube da çalışmıyor, Tiktok çalışıyor.

Biri saldırı yapmış o zaman bende youtube giriyor şu an ama her platform çöktüyse o zaman normal değil. İşin garip tarafı şu an otomatik Google mail de çıkış yaptı giriş yapılmıyor.

Biri saldırı yapmış o zaman bende youtube giriyor şu an ama her platform çöktüyse o zaman normal değil. İşin garip tarafı şu an otomatik Google mail de çıkış yaptı giriş yapılmıyor.
Youtube'a girdim. Ancak gmail'i bilgisayarı yeni formatladığımdan bakamıyorum.

Ben size söylemesi değiştirebildiğiniz hesaplarınızın şifresini acil değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…