Çözüldü Instagram'a giriş yaparken yedek kodlar kullanılamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akerxod
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, bugün telefonumu sıfırladım ama Instagram'ımda 2 adımlı doğrulama vardı. Ben onu unuttum, şu an Instagram hesabıma giremiyorum. Yedek kodlarım var elimde ama şöyle bir sorun var, şifremle kullanıcı adımı girdikten sonra başa atıyor kod falan istemiyor. Hesabıma nasıl giriş yapacağım? Yardım edin.

Çözüm
Dendigi gibi birkac gun bekleyip deneyin o zaman.

Hocam Instagram'a mail atacağım bir belki onlar kaldırır.

Hocam sorunumu çözdüm, çözümü aslında çok kolaymış. Ben Authy olarak Microsoft'un Authy'sini kullanıyordum. Bugün o uygulamayı indirdim, Microsoft hesabıma giriş yaptım ve tüm kodları bana tekrar verdi. Böylece tüm hesaplarıma geri girdim.
Bilgisayardan 2AD kaldirip tekrar girmeyi dene. Bu sefer giris yapabilirsen tekrar acarsin 2AD bir sey olmaz.

Hocam Instagram'a mail atacağım bir belki onlar kaldırır.

Hocam sorunumu çözdüm, çözümü aslında çok kolaymış. Ben Authy olarak Microsoft'un Authy'sini kullanıyordum. Bugün o uygulamayı indirdim, Microsoft hesabıma giriş yaptım ve tüm kodları bana tekrar verdi. Böylece tüm hesaplarıma geri girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…