Instagram'da bir ara çok fazla shitpost ve türevleri çıkıyordu. İlgileniyorum yapmama rağmen bir anda kesildiler. Şu anda algoritmam resmen YouTube Shorts gibi. İlgilenmiyorum yapmama rağmen herhangi bir işe yaramıyor. Ne yaparak eski haline döndürebilirim algoritmayı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Buraya telefondan girersen önerilen içerikleri sıfırlama diye bir yer göreceksin oradan keşfeti komple sıfırlayabilirsin. Bilgisayardan gösterdim fakat nedense bilgisayardan yapılmıyor bilgin olsun. Bunu yaptıktan sonra beğenmeyi dene.
erdym
Üstün
Instagram'da bir ara çok fazla shitpost ve türevleri çıkıyordu. İlgileniyorum yapmama rağmen bir anda kesildiler. Şu anda algoritmam resmen YouTube Shorts gibi. İlgilenmiyorum yapmama rağmen herhangi bir işe yaramıyor. Ne yaparak eski haline döndürebilirim algoritmayı?
Benzer keşfetin olan bir arkadaşından Reels göndermesini iste. Onları 3-5 kere izleyip beğenme atınca keşfet düzelmeye başlıyor.
Denedim. Repost attım, beğendim, yorum bile yaptım. Ama şu anda keşfetimin annemin kesfetinden farkı yok.Benzer keşfetin olan bir arkadaşından Reels göndermesini iste. Onları 3-5 kere izleyip beğenme atınca keşfet düzelmeye başlıyor.
erdym
Üstün
Buraya telefondan girersen önerilen içerikleri sıfırlama diye bir yer göreceksin oradan keşfeti komple sıfırlayabilirsin. Bilgisayardan gösterdim fakat nedense bilgisayardan yapılmıyor bilgin olsun. Bunu yaptıktan sonra beğenmeyi dene.
Son düzenleme:
Muhtemelen 1-2 gün aynı olur ama sonradan düzelir diye düşünüyorum bu yöntem sayesinde. Teşekkürler.Buraya telefondan girersen önerilen içerikleri sıfırlama diye bir yer göreceksin oradan keşfeti komple sıfırlayabilirsin. Bilgisayardan gösterdim fakat bilgisayardan yapılmıyor nedense bilgin olsun. Bunu yaptıktan sonra beğenmeyi dene.
Eki Görüntüle 218453Eki Görüntüle 218454
Guilty Conscience
Üstün
Ayarlar - içerik tercihleri - önerilen içerikleri sıfırla.