Furkan Karagülle Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 265 Yer Amasya, Türkiye 1 Aralık 2024 #1 Instagram hesabımdan hesabını dondurmuş kişileri takipten çıkardım. Takip edilenlerden de eşdeğer miktarda azalması gerekirken azalmadı. Bu sorunun önüne nasıl geçebiliriz? @Recep Baltaş Son düzenleme: 1 Aralık 2024
Instagram hesabımdan hesabını dondurmuş kişileri takipten çıkardım. Takip edilenlerden de eşdeğer miktarda azalması gerekirken azalmadı. Bu sorunun önüne nasıl geçebiliriz? @Recep Baltaş
Çözüm Furkan Karagülle 11 Aralık 2024 sudem dedi: @Furkan Karagülle, yapabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Destek kısmına ayrıntılı bir şekilde ingilizce olarak yazı paylaştım, bir zaman sonrasında halloldu.
sudem dedi: @Furkan Karagülle, yapabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Destek kısmına ayrıntılı bir şekilde ingilizce olarak yazı paylaştım, bir zaman sonrasında halloldu.
6 698 Deneyimli Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 537 Çözümler 2 Beğeniler 585 1 Aralık 2024 #2 Hesap dondurulmuşsa o kişi zaten takip ediliyor olarak gözükmez. Dondurulmuş bir hesap takip edilemez. Artı 0 Eksi
Hesap dondurulmuşsa o kişi zaten takip ediliyor olarak gözükmez. Dondurulmuş bir hesap takip edilemez.
KS KS Furkan Karagülle Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 265 Yer Amasya, Türkiye 1 Aralık 2024 #3 698 dedi: Hesap dondurulmuşsa o kişi zaten takip ediliyor olarak gözükmez. Dondurulmuş bir hesap takip edilemez. Genişletmek için tıkla... Takipçiler kısmından dondurulmuş hesapları çıkartabiliyorsunuz artık. Artı 0 Eksi
698 dedi: Hesap dondurulmuşsa o kişi zaten takip ediliyor olarak gözükmez. Dondurulmuş bir hesap takip edilemez. Genişletmek için tıkla... Takipçiler kısmından dondurulmuş hesapları çıkartabiliyorsunuz artık.
sudem Üyecik Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 11 Aralık 2024 #4 @Furkan Karagülle, yapabildiniz mi acaba? Artı 0 Eksi
KS KS Furkan Karagülle Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 265 Yer Amasya, Türkiye 11 Aralık 2024 #5 sudem dedi: @Furkan Karagülle, yapabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Destek kısmına ayrıntılı bir şekilde ingilizce olarak yazı paylaştım, bir zaman sonrasında halloldu. Artı 0 Eksi Çözüm
sudem dedi: @Furkan Karagülle, yapabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Destek kısmına ayrıntılı bir şekilde ingilizce olarak yazı paylaştım, bir zaman sonrasında halloldu.
B bh3 Gelişen Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 20 Aralık 2024 #6 Merhaba. Total kaç günde çözüldü ve metni atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
D denizzz Üyecik Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 10 Nisan 2025 #7 Furkan Karagülle dedi: Destek kısmına ayrıntılı bir şekilde ingilizce olarak yazı paylaştım, bir zaman sonrasında halloldu. Genişletmek için tıkla... Yazıya nerden ulaşabiliriz acaba Artı 0 Eksi
Furkan Karagülle dedi: Destek kısmına ayrıntılı bir şekilde ingilizce olarak yazı paylaştım, bir zaman sonrasında halloldu. Genişletmek için tıkla... Yazıya nerden ulaşabiliriz acaba