R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 9 Kasım 2024 #1 Merhaba, Reklam vermek istiyorum ama resim çok kalitesiz gözükmekte. Nasıl kaliteli hale getirebilirim paylaşım için reklam resmini? JPG formatında bu arada ve Canva ile hazırladım. Not: Canvam Pro değil bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024
Merhaba, Reklam vermek istiyorum ama resim çok kalitesiz gözükmekte. Nasıl kaliteli hale getirebilirim paylaşım için reklam resmini? JPG formatında bu arada ve Canva ile hazırladım. Not: Canvam Pro değil bu arada.
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 10 Kasım 2024 #2 Canva Pro isterseniz Sağlam Lisans bayağı güvenilirdir. 1 yıldır kullanıyorum bir kez sorun yaşadım anında yardımcı oldular.
Canva Pro isterseniz Sağlam Lisans bayağı güvenilirdir. 1 yıldır kullanıyorum bir kez sorun yaşadım anında yardımcı oldular.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 10 Kasım 2024 #3 Learnof dedi: Canva Pro isterseniz Sağlam Lisans bayağı güvenilirdir. 1 yıldır kullanıyorum bir kez sorun yaşadım anında yardımcı oldular. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler! Satın alma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim sayenizde. Son düzenleme: 10 Kasım 2024
Learnof dedi: Canva Pro isterseniz Sağlam Lisans bayağı güvenilirdir. 1 yıldır kullanıyorum bir kez sorun yaşadım anında yardımcı oldular. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler! Satın alma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim sayenizde.
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 10 Kasım 2024 #4 Rufiq dedi: Teşekkürler! Satın alma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim sayenizde. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya başladınız mı?
Rufiq dedi: Teşekkürler! Satın alma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim sayenizde. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya başladınız mı?
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 10 Kasım 2024 #5 Learnof dedi: Kullanmaya başladınız mı? Genişletmek için tıkla... Henüz başlamadım hocam ama muhtemelen hazırlanıyor aşamasında olduğu için davetiye işlemi için hazırlanmakta.
Learnof dedi: Kullanmaya başladınız mı? Genişletmek için tıkla... Henüz başlamadım hocam ama muhtemelen hazırlanıyor aşamasında olduğu için davetiye işlemi için hazırlanmakta.