Z zelsy1903 Becerikli Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 331 Beğeniler 135 Yer Diyarbakır 11 Nisan 2025 #1 Arkadaşlarımda yapıyor hep, neden ne bunun olayı?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 11 Nisan 2025 #2 Ergenlerin modası, canları sıkıldığında veya kötü bir şey olduğunda profil kaldırma. İkincisi anonimlik olabilir yani canları istemiştir.
Ergenlerin modası, canları sıkıldığında veya kötü bir şey olduğunda profil kaldırma. İkincisi anonimlik olabilir yani canları istemiştir.
KS KS Z zelsy1903 Becerikli Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 331 Beğeniler 135 Yer Diyarbakır 11 Nisan 2025 #3 Hayatımda gördüğüm en iğrenç ergen hareketi. Neden siyah profil yaparsın ki? Oltran dedi: Ergenlerin modası, canları sıkıldığında veya kötü bir şey olduğunda profil kaldırma. İkincisi anonimlik olabilir yani canları istemiştir. Genişletmek için tıkla...
Hayatımda gördüğüm en iğrenç ergen hareketi. Neden siyah profil yaparsın ki? Oltran dedi: Ergenlerin modası, canları sıkıldığında veya kötü bir şey olduğunda profil kaldırma. İkincisi anonimlik olabilir yani canları istemiştir. Genişletmek için tıkla...
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 11 Nisan 2025 #4 zelsy1903 dedi: Hayatımda gördüğüm en iğrenç ergen hareketi. Neden siyah? Genişletmek için tıkla... Onlara sormak lazım. Yapan çok kişiyle karşılaştım. Eleman sevgilisinden ayrılıyor profili kaldırıyor veya siyah yapıyor falan. Çok ergence
zelsy1903 dedi: Hayatımda gördüğüm en iğrenç ergen hareketi. Neden siyah? Genişletmek için tıkla... Onlara sormak lazım. Yapan çok kişiyle karşılaştım. Eleman sevgilisinden ayrılıyor profili kaldırıyor veya siyah yapıyor falan. Çok ergence
KS KS Z zelsy1903 Becerikli Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 331 Beğeniler 135 Yer Diyarbakır 11 Nisan 2025 #5 Oltran dedi: Onlara sormak lazım. Yapan çok kişiyle karşılaştım. Eleman sevgilisinden ayrılıyor profili kaldırıyor veya siyah yapıyor falan. Çok ergence Genişletmek için tıkla... Çıldırıyorum şu siyah profil yapanlar varya. Neyse.
Oltran dedi: Onlara sormak lazım. Yapan çok kişiyle karşılaştım. Eleman sevgilisinden ayrılıyor profili kaldırıyor veya siyah yapıyor falan. Çok ergence Genişletmek için tıkla... Çıldırıyorum şu siyah profil yapanlar varya. Neyse.
5 573 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 562 Çözümler 4 Beğeniler 361 11 Nisan 2025 #6 Bazıları koyacak profil resmi bulamadığında siyah yapıyorlar.
pashagang Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 226 Çözümler 2 Beğeniler 176 Yer Kağıthane 11 Nisan 2025 #7 Oltran dedi: Ergenlerin modası, canları sıkıldığında veya kötü bir şey olduğunda profil kaldırma. İkincisi anonimlik olabilir yani canları istemiştir. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafına siyah fotoğraf koymanın ergenlikle ne alakası var? Kendim kullanmıyorum ama yorumunuz aşırı saçma.
Oltran dedi: Ergenlerin modası, canları sıkıldığında veya kötü bir şey olduğunda profil kaldırma. İkincisi anonimlik olabilir yani canları istemiştir. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafına siyah fotoğraf koymanın ergenlikle ne alakası var? Kendim kullanmıyorum ama yorumunuz aşırı saçma.
4 4584 Uzman Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 731 Çözümler 5 Beğeniler 516 11 Nisan 2025 #8 Oltran dedi: Onlara sormak lazım. Yapan çok kişiyle karşılaştım. Eleman sevgilisinden ayrılıyor profili kaldırıyor veya siyah yapıyor falan. Çok ergence Genişletmek için tıkla... Ergenlikle ne alakası var ki? Bir ara Xantares bile Steamde siyah PP yapıyordu. Çok alakasız.
Oltran dedi: Onlara sormak lazım. Yapan çok kişiyle karşılaştım. Eleman sevgilisinden ayrılıyor profili kaldırıyor veya siyah yapıyor falan. Çok ergence Genişletmek için tıkla... Ergenlikle ne alakası var ki? Bir ara Xantares bile Steamde siyah PP yapıyordu. Çok alakasız.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.648 Çözümler 14 Beğeniler 7.770 11 Nisan 2025 #9 Siyah profil yapmanın ergenlikle bir bağlantısı yok, normal hayattaki karamsarlığını profile yansıtan çok fazla insan var.
Siyah profil yapmanın ergenlikle bir bağlantısı yok, normal hayattaki karamsarlığını profile yansıtan çok fazla insan var.
1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 11 Nisan 2025 #10 Ben o tipimle profil fotoğrafı koydum diğer insanların koymaması için hiçbir sebep yok.