Instagram'da sistem satanların cahilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efebatiin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 251
  • Etiketler Etiketler
    sistem
Bizim insanımızla ikinci el ticareti yapılmaz ve bunların bot yorum olma ihtimali var. Bot yorum olmasa da yanına üç beş ışık ekleniyor ve insanlara pazarlanmaya çalışılıyor. Pazarlama stratejisi... Zamanında Turbox sistemleri öyle pazarlayıp sattılar.
Trendyol'da sırf ışıklı diye alıyorlardı anneler babalar. Birde üstüne çakma Playstation 2 kolu birde saat veriyorlardı. Ne alakaysa.

Geçen biriyle ben de tartıştım. Kısa video çekip Valorant FPS'lerini göstererek rezil sistemler satıyorlar. Bir videosuna yorum yapmıştım sonra da birkaç kör cahil insan sistemin iyi olduğunu iddaa etti. Sayfanın kendisi de DM'den daha iyisini at dedi. Attım sonra da ya o cevap vermedi ya da bomboş bir cevap verdi ona da ben cevap vermedim. Orayı tam hatırlayamadım.

Geçen biriyle ben de tartıştım. Kısa video çekip Valorant FPS'lerini göstererek rezil sistemler satıyorlar. Bir videosuna yorum yapmıştım sonra da birkaç kör cahil insan sistemin iyi olduğunu iddaa etti. Sayfanın kendisi de DM'den daha iyisini at dedi. Attım sonra da ya o cevap vermedi ya da bomboş bir cevap verdi ona da ben cevap vermedim. Orayı tam hatırlayamadım.
Grafikleri düşüğe çekip göstermişlerdir.

Son düzenleme:
Bizim insanımızla ikinci el ticareti yapılmaz ve bunların bot yorum olma ihtimali var. Bot yorum olmasa da yanına üç beş ışık ekleniyor ve insanlara pazarlanmaya çalışılıyor. Pazarlama stratejisi... Zamanında Turbox sistemleri öyle pazarlayıp sattılar.

Turbox'lar ayrı bir şey zaten:D hâlâ bir sürü insan alıyor nasıl alıyorlar anlamıyorum bir türlü.
Bu tarz Instagram sayfalarının da Turbox sistemlerden farkı yok.

Geçen biriyle ben de tartıştım. Kısa video çekip Valorant FPS'lerini göstererek rezil sistemler satıyorlar. Bir videosuna yorum yapmıştım sonra da birkaç kör cahil insan sistemin iyi olduğunu iddia etti. Sayfanın kendisi de DM'den daha iyisini at dedi. Attım sonra da ya o cevap vermedi ya da bomboş bir cevap verdi ona da ben cevap vermedim. Orayı tam hatırlayamadım.

Aynısını yaşamışız hocam :D topladığı sistemin 10 kat daha iyisini topladım 4 GB VRAM'e laf attı kendi attığı sistemde de 4 GB VRAM'li 1050TI var kafayı yiyecektim.

@efebatiin, aslında siz onlarla gereksiz yere tartışmaya girmişsiniz. Adamların sisteme kötü diyecek halleri yoktu. Aslında onlar da kötü olduğunu biliyordur da kötü olduğunu söyleseler, satışını nasıl yapacaklar?

Haklısınız hocam ama o sisteme 13.500 deyince sinirim bozuldu biraz :D
Genelde bu tarz hesapları engelliyorum fakat bu çok sinirimi bozdu.

Bunlardan zaten bir sürü var ama bu onların patronu gibi bir şey resmen. Adam 1050 Ti 1600X sistemi ve yanına rezalet bir monitörü 13.500'e toplamış. ben de çok daha iyisi toplanır dedim ve topladım. Kendisi beni engellediği için yorumlar silindi tabii ama DM'de konuştuğumuz mesajlar duruyor.

Eki Görüntüle 142666

Adamın savunmasına bak ekran kartı 4 GB sanki 1050 Ti da 32 GB VRAM var :D

Eki Görüntüle 142667

Eki Görüntüle 142668

Bu arada 10K'ya çok daha iyisi toplanır ama arkadaşın R5 5600 ile bir derdi var galiba illa R5 5600 olacak diye tutturdu, o yüzden ekran kartı olarak 5500XT seçmiştim.

Asıl sinir olduğum şey yorumlardaki insanların fiyatları çok iyi demesi ve almayı düşünen bir sürü insanın olması sinirimi bozuyor. Adam attığım sisteme laf edemeyince birden yaşıma laf etmeye başladı :D
Hata sende. Kendi haline bırakman lazım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt