balerion

Uzman
Arkadaşlar Instagram'da gezerken https://www.instagram.com/kimono_ala/# bu sayfa karşıma çıktı. Judogileri Türkiye'dekilere göre çok uygun. Bir iki tane de tanıdığım judo hocam takip ediyor. Adama WhatsApp üzerinden ulaştım, 2.000 TL veya 1.500 TL gönderim ücreti olduğunu söyledi. Sizce güvenilir mi? Çünkü judogiye ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
@balerion, gönderici ürün tutarını belirtiyor pakette. Paketin üzerinde kargo ücreti, ürün ücreti gibi detaylar yazıyor. Ayrıca lojistik şirketinden de bilgi aliyorlar. Instagram hesabıyla görüşüp kargo ücretini 5 Euro, ürün ücretini ise 10 Euro göstermelerini isteyebilirsiniz. Sizden normal ücret alirlar ama pakete düşük tutar girerler. Bu sayede gümrükte kalma ihtimali çok düşük olur.

@balerion, gönderici ürün tutarını belirtiyor pakette. Paketin üzerinde kargo ücreti, ürün ücreti gibi detaylar yazıyor. Ayrıca lojistik şirketinden de bilgi aliyorlar. Instagram hesabıyla görüşüp kargo ücretini 5 euro, ürün ücretini ise 10 euro göstermelerini isteyebilirsiniz. Sizden normal ücret alirlar ama pakete düşük tutar girerler. Bu sayede gümrükte kalma ihtimali çok düşük olur.

Anladım hocam peki site güvenilir mi yani güvenipte alabilir miyim?

Anladım hocam peki site güvenilir mi yani güvenipte alabilirmiyi mi?

@balerion, gönderici ürün tutarını belirtiyor pakette. Paketin üzerinde kargo ücreti, ürün ücreti gibi detaylar yazıyor. Ayrıca lojistik şirketinden de bilgi aliyorlar. Instagram hesabıyla görüşüp kargo ücretini 5 Euro, ürün ücretini ise 10 Euro göstermelerini isteyebilirsiniz. Sizden normal ücret alirlar ama pakete düşük tutar girerler. Bu sayede gümrükte kalma ihtimali çok düşük olur.
?

Son düzenleme: