Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayın @Enes3078 ve Sayın @Recep Baltaş

Technopat sitesinde bu arkadaşın hesabı silindiği için burada da hesabının tamamen yasaklanmasını talep ediyoruz. Doğrudan bu şahıs burada ki mesajları SS olarak instagram adresine paylaşıp ifşalamaktadır. Bu kişinin bilgileri ve sunmuş olduğu projesi Microsoft'ta mail olarak atıldı ve cezası ne ise çekecek.

Ayrıca paylaştığı gibi hakaret ediyor kendiniz yapın kolaysa şeklinde.

Mesaj sahibi olarak beni etiketlersen ve mesaji alintilarsan daha iyi olacaktir Warwick.

Mesaj sahibi olarak beni etiketlersen ve mesaji alintilarsan daha iyi olacaktir Warwick.

Hayır o değil gelip buraya adam gibi yorum yazsa bişey demeyeceğiz yeterince linç yedi üstüne burdan linç yerim diye korkuyor çocuk işte az delikanlı olsa kendini burada gösterir onun bunun mesajını ifşalamak nedir birde ekran alıntısı alıp paylaşması yok mu deliriyorum resmen çıldırmamak elde değil.

Bu arada ilani buldum.

0 basarili islem yaziyor. Demek ki bu Steam calisiyor filan yazan story duzmece.

CİMER aracılığı ile de şikayet edildi. Anında BTK'ya yönlendirmişler incelemede gözüküyor şu an. Bütün ekran görüntüleri hakaret yorumları vs. Büyük bir ceza yemesini dört gözle bekliyorum

Zula ilanına kahkaha attım.

Küçükken ben de böyle şeyler hayal ediyordum ya, ciddiye almamakta fayda var. Bırakın eğlensin, ileride onun için güzel bir anı olarak kalacak.

Bu arkadaşın içine herhangi bir zararlı yerleştirecek kadar üzerinde çalıştığını sanmıyorum.

.. ve yine eğer bu Windows 7 Ultra'yı geliştiren kişi buraları okuyorsa sana sesleniyorum: Maalesef bitti, eskiler eskiden güzeldi. Benim de en sevdiğim OS Windows 7'dir ancak bunu bu şekilde geri döndüremezsin.

Usta yavas

Valla dostum ceza almasından yanayım yaşı kaç olursa olsun. Elimden geleni de yaparım peşinide bırakmam şahsen. Gerekirse
adresine kadar bulurum o da sorun değil yakın çevremiz sağolsun.

Rahat duramıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…